Četvrtak, 4 srpnja, 2024

Elegantne i udobne: 15 haljina idealnih za ljetna vjenčanja

Dobili ste poziv na vjenčanje, a vi nigdje ne možete pronaći istodobno elegantnu i udobnu ljetnu haljinu. Donosimo prijedlog haljina idealnih za ljeto i svečane prigode

Općenito ne volimo modna pravila – ona su, na kraju krajeva, namijenjena da se krše, no vjenčanja su možda jedna od posljednih događanja gdje ih se svi pridržavaju.Svi znamo neka opća pravila koja bi gosti trebli poštovati. Prvo i najvažnije pravilo je nikad ne nositi bijelu haljinu. Nepisano pravilo je da mladenka treba biti jedina u bijeloj haljini na taj dan, a ako se gost na vjenčanju pojavi u bijelom izdanju, to se smatra znakom nepoštovanja prema mladenki i guranjem u središte pozornosti. Naravno, nije problem ako se ima neki bijeli detalj na sebi.

Multifunkcionalne haljine

Osim toga, uvijek trebate voditi računa da su vam haljina, a i štikle udobne kako bi se mogli opustiti i zabaviti. Trebalo bi se pripaziti da se ne nosu jarko crvene hajine koje mogu zasjeniti mladu. One bi mogle i na fotografijama ispasti preuočljive. I u vezi s crnom bojom još se vode rasprave. Crna se smatra elegantnom i mnogi je obožavaju, ali istodobno je simbol tugovanja i žalovanja pa se zbog toga često izbjegava na takvim prigodama.

Budući da nema smisla izdvojiti novac za haljinu koju ćete odjenuti samo na vjenčanje, pri odabiru haljine vodite računa da je uz visoke potpetice elegantna i svečana, a da je opet možete i odjenuti za neke druge prigode ili uz tenisice za u šetnju.

Čini se kako je teško udovoljiti svim ovim uvjetima, ali trik je znati gdje tražiti, ostati usredotočen i vjeran svom osobnom stilu. Donosimo prijedlog haljina idealnih za ljeto i svečane prigode:

Naslovna fotografija: https://shop.mango.com

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime