Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

ELFS ADAM 2021: Bog je stvorio muškarca, a Elfsi su ga učinili profinjenim

Modni dvojac ELFS predstavio je svoju prvu isključivo mušku kolekciju - simboličnog naziva Adam 2021, a karakterizira je svježa interpretaciju bezvremenske klasike

Ako bismo birali ključni muški modni komad (ne samo ovog ljeta), onda je to – sudeći prema novoj kolekciji modnog dvojca ELFS – blazer!Elegantni strukirani sako, klasičnog engleskog urezanog revera s jednostrukim kopčanjem, osim što dolazi u više boja i uzoraka, razlikuje se i po džepovima na prsima – kosi urezani su za elegantniji izgled a našiveni i s izvezenim amblemom za ležernije prigode.

Kolekcija baznih odjevnih predmeta koje bi svaki muškarac trebao imati 

“Iza nas je razdoblje neizvjesnosti, no sretni smo da smo istodobno imali priliku više se posvetiti muškoj kolekciji, koja je zapravo kolekcija baznih odjevnih predmeta koje bi svaki muškarac trebao imati u ormaru i koje može uklopiti u svoj osobni stil”, otkriva dizajner Ivan Tandarić.

Za najsvečanije prigode poput vjenčanja dizajneri predlažu crnu ili tamno plavu varijantu sakoa i hlača uskog kroja na crtu od istog materijala, dodatno stiliziranog košuljom sa mašnom ili kravatom. Za one koji preferiraju manje formalan izgled, košulja može biti i otkopčana, a možete se poigrati i kombinirajući sako sa hlačama druge boje ili uzorka, te pritom košulju zamijeniti decentnom majicom. Upravo kombinacija blazera na t-shirt i jeans hlače možda je prva stepenica prema ozbiljnijem odijevanju mlađim dečkima čije se odijevanje bazira na trapericama, t-shirtima i trenirkama, sugerira popularni modni dvojac.

Što je mala crna haljina za žene, to je bijela košulja za muškarce!

Ako svaka žena u svom ormaru mora imati malu crnu haljinu, onda je u za muškarca to svakako bijela košulja, a ELFS-i su je dizajnirali od finog pamuka s elastinom, pripijenog kroja, sa efektnim detaljima poput decentnog izvezenog amblema na prsima u boji košulje i gumbima u obliku slova E na manžetama rukava. Uz samu košulju dizajneri predlažu držače za košulju, koji su veoma praktičan dodatak kako se prilikom kretanja košulja ne bi dizala iz hlača. Kako biste izbjegli da vam se ispod košulje nazire potkošulja ELFS-i su dizajnirali pripijenu potkošulju u boji kože.

U svojoj maloj školi dobrog odijevanja dvojac ELFS podsjeća da su podjednako bitni svi detalji i da odijevanje kreće izborom donjeg rublja, a vječiti klasik su bijele slip gaće i bijele sportske čarape.
“Ovo je samo svečani i elegantni dio naše nove muške kolekcije! Ostale – ljetnu, sportsku i casual te kolekciju trenirki možete potražiti na našem web shopu te u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu i Rijeci”, izjavio je dizajner Aleksandar Šekuljica.

U fotogaleriji pogledajte cijelu kolekciju ELFS Adam 2021!

ELFS Adam 05
ELFS Adam 06
ELFS Adam 04
ELFS Adam 01
ELFS Adam 02
ELFS Adam 03
ELFS Adam 08
ELFS Adam 09
ELFS Adam 10
ELFS Adam 13
ELFS Adam 14
ELFS Adam 15
ELFS Adam 05 ELFS Adam 06 ELFS Adam 04 ELFS Adam 01 ELFS Adam 02 ELFS Adam 03 ELFS Adam 08 ELFS Adam 09 ELFS Adam 10 ELFS Adam 13 ELFS Adam 14 ELFS Adam 15

 

Fotografije: Danijel Galić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime