Subota, 23 ožujka, 2024

Kakve vjenčanice će se nositi u 2024. godini?

Iz godine u godinu, ritual sezonskog otkrivanja vjenčanih kolekcija započinje potkraj siječnja, kada se prve fotografije najiščekivanije bridal kolekcije, potpisane od strane modnog dvojca eNVy room, počinju pojavljivati u svjetlu dana. Iako službena objava lookbooka još nije stigla, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević odlučili su privremeno otkriti vrata svog ateljea, nudeći rani uvid u […]

Iz godine u godinu, ritual sezonskog otkrivanja vjenčanih kolekcija započinje potkraj siječnja, kada se prve fotografije najiščekivanije bridal kolekcije, potpisane od strane modnog dvojca eNVy room, počinju pojavljivati u svjetlu dana. Iako službena objava lookbooka još nije stigla, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević odlučili su privremeno otkriti vrata svog ateljea, nudeći rani uvid u modele vjenčanica koji su već dostupni za isprobavanje u eNVy room showroomu. Ovi modeli, koji su već danas dostupni, sigurno će postati predmet žudnje budućih mladenki.Osvježeni bestselleri i očaravajući noviteti

eNVy room bridal kolekcija za 2024. godinu predstavlja očaravajuću kombinaciju prepoznatljivih bestsellera reinterpretiranih za nadolazeću sezonu vjenčanja te potpuno novih modela koji plijene dozom glamura, elegancije, ženstvenosti i romantike. U svojem jedinstvenom stilu, koji nosi eNVy room prepoznatljiv potpis, kolekcija je obogaćena nevjerojatnim detaljima poput velikih mašni, neizostavnih volana, krojeva s pročišćenim linijama i modela vjenčanih haljina koji se mogu transformirati u ‘nove’ komade.

Svi modeli iz ove kolekcije izrađeni su od najkvalitetnijih, pažljivo odabranih materijala, uključujući svileni saten, krep i predivan reljefni jacquard s motivima ruža. Posebno impresivni su modeli izrađeni od eko perja ili oni koji su optočeni tisućama kristala. Kolekcija ističe eleganciju i sofisticiranost, pružajući budućim mladenkama izbor između prepoznatljivih favorita s osvježenim stilom i potpuno novih kreacija koje obećavaju izrazitu ljepotu i luksuz na dan vjenčanja.

Posjetite salon uz prtehodnu rezervaciju 

Uvjereni da će njihove kreacije obilježiti najvažnije trenutke u životu, eNVy room pristupa kreiranju svojih bridal kolekcija s posebnom pažnjom prema raznolikosti ukusa i želja budućih mladenki. Atelje uvijek nastoji obogatiti svoju ponudu s mnogo novih modela koji odražavaju različite stilove i prilagođeni su raznim tipovima vjenčanja. Ključni je naglasak na tome da se svaka vjenčanica izrađuje po mjeri, jer dizajneri čvrsto vjeruju da je to jedini ispravan način kako bi vjenčana haljina, koja nosi duboku emotivnu vrijednost, stajala besprijekorno.

Prije nego posjetite eNVy room showroom, potrebno je rezervirati termin pozivom na broj 099 23 22 939. Dozvoljeno je povesti pratnju do troje ljudi. S obzirom na to da se sve haljine izrađuju po mjeri, važno je napomenuti da je potrebno rezervirati termin na vrijeme. Dodatna dobra vijest je da, ako naručite izradu svoje vjenčane haljine do Božića, ostvarujete dodatnih 10% popusta na gotovinsko plaćanje.

U društvu dizajnera Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića, koji su zaštitna lica eNVy room bridal kolekcije za 2024. godinu, pred objektivom proslavljenog fotografa Franje Matkovića pozirale su Ingrid Nikolić iz Faith Model Managementa i Lea Zeba iz Talia Modela. Frizure modela potpisuje Draška Topić, dok je šminka djelo Ive Rukavine.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime