Subota, 23 ožujka, 2024

Osjećajte se moćno i ženstveno u novoj eNVy room kolekciji

eNVy room je za recentnu hladnu sezonu kreirao kolekciju koja power dressing i ženstvenost isprepliću

Modni dvojac eNVy room, od svojih početaka do danas, uvijek se isticao svojom prepoznatljivom vizijom oblikovanja koja kombinira glamur, senzualnost i eleganciju. Njihova estetika naglašava profinjenost, a posebno se ističu haljine kao simbol ženstvenosti. Osim toga, često su u svojim kreacijama uključivali i koncept power dressinga, dodajući maskuline elemente poput precizno krojenih odijela.U njihovoj najnovijoj kolekciji za sezonu jesen/zima 2023, ova kombinacija različitih stilova doseže potpuno novu razinu. Kreativno spajaju ova naoko kontrastna usmjerenja, stvarajući do sada neviđenu simbiozu. Osjećajte se moćno i ženstveno u ovoj novoj kolekciji i zablistajte ovu jesen i zimu.

Spoj power dressinga i ženstvenosti bez granica

Imajući na umu suvremenu ženu te sve njezine težnje i nebrojene uloge koje utjelovljuje, eNVy room je za recentnu hladnu sezonu kreirao kolekciju koja power dressing i ženstvenost isprepliće u zanimljivu fuziju koja se odmiče od ustaljenih pravila. ‘Tailoring je nešto što nas posljednjih sezona jako zanima. No, unatoč fascinaciji prema precizno krojenim odijelima, ne odustajemo od naših prepoznatljivih ženstvenih komada koje ponajviše čine haljine. U ovoj kolekciji želja nam je bila ne odvajati ta dva smjera u zasebne kategorije nego ih izmiješati i promišljeno inkorporirati u nove i zanimljive komade, izjavili su dizajneri. Kako bi dokazali da ta dva smjera mogu egzistirati istovremeno, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović elemente precizno krojenih odijela ugradili su u haljinu kao modni sinonim ženstvenosti, a kao rezultat nastale su forme koje istovremeno izgledaju senzualno i elegantno, ali i moćno.

Tako asimetrična haljina, gledana s jedne strane, s ramenom i rukavom preuzetog s oversized sakoa, ostavlja dojam kaputa ili blejzera, dok se s druge strane ona ‘pretvara’ u prepoznatljivu, glamuroznu večernju haljinu od svjetlucavih kristala i perlica, s dubokim prorezom na nozi i ogoljenom rukom. Neobičan hibrid kreiran je i spajanjem midi suknje visokog proreza i nogavice hlača cigar kroja zbog čega je na prvu teško razlučiti je li riječ o suknji ili hlačama, haljini ili kombinezonu, a maskulini tailored komadi, poput sakoa i hlača, dobili su ženski pečat elementima drapiranja i čvorovima preuzetima iz ljetne kolekcije. Naoko ‘strogi’, oversized blejzer okrenut je naopačke tako da prednji dio sakoa postaje stražnji senzualno otvarajući pogled na leđa.

Hollywoodska elegancija enspirirana Jessicom Rabbit

Kolekcija za hladnu sezonu donosi haljine koje se jasno oslanjaju na stil zlatne ere Hollywooda i neodoljivi glamur Jessice Rabbit. Ove haljine su podijeljene u dvije glavne kategorije: jedna je izrađena od brušenog svilenog satena, dok je druga obasuta obiljem izvezenih kristala i perlica.

Kolekcija ističe visoke proreze na nogama, istaknuta ramena te asimetrične korzete kao ključne elemente. Dominantne boje u kolekciji uključuju crnu, mornarski plavu, smaragdno zelenu, čokoladno smeđu i zlatnu nijansu. Materijali koji su korišteni u stvaranju ovih haljina obuhvaćaju brušeni svileni saten, viskozni kadif, prozirni til te tkanine ukrašene brojnim perlicama, štrasom i kristalima. Ovom kolekcijom eNVy room donosi spoj klasične elegancije i razigranog sjaja, naglašavajući raskoš i glamur.

Fotografije eNVy room kampanje za kolekciju jesen/zima 2023 potpisuje cijenjeni fotograf Franjo Matković, u ulozi modela našla se Ingrid Nikolić (Faith Model mgm), make-up potpisuje Saša Joković, a za izgled kose je zaslužna Draška Topić.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime