Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Le Sable: Nova A’MARIE kolekcija oživljava proljeće uz nijanse pijeska i vanilije

Nazvana po francuskoj riječi za pijesak, kolekcija LE SABLE donosi nijanse pijeska, vanilije i egzotike. Teksturirane tkanine oblikuju raskošne komade odjeće koje mame dodir. Svaki model nove A'MARIE kolekcije poziva vas da uživate u njegovoj raskoši

A’MARIE je oduvijek bio posvećen prirodi u svojim proljetnim kolekcijama, a Le Sable je nastala upravo iz inspiracije motivima životne energije. I dalje A’MARIE nastavlja kontinuirano raditi na unapređenju svojih praksi održivosti, koristeći ekološki osviještene materijale i proizvodne procese kako bi smanjio svoj ekološki utjecaj i podržao dugoročnu održivost mode.‘Vjerujem da naša odjeća oživi kad je vidite na osobi’, izjavila je dizajnerica Anamarija Brkić. ‘Ovom kolekcijom želimo pružiti osjećaj vedrine i lakoće koji karakterizira proljeće.’

Kolekcija koja sjedinjuje teksture i naglašava osjećaj luksuza

Kolekcija sjedinjuje raznolike teksture, uključujući vezeni pamuk, čipku, lan i brušenu svilu, kako bi stvorila jedinstvene i prekrasne komade koji odražavaju mekoću proljeća i najavu ljeta. Glavni fokus ove kolekcije je osjećaj koji materijali pružaju na koži, gdje svaki komad odiše taktičnošću, pozivajući vas da uživate u njegovoj raskoši pri svakom pokretu. Dizajn i krojevi su obogaćeni jednostavnošću, a svaki komad ima svoj poseban detalj koji ga ističe u masi.

Kreacije djeluju neobavezno, savršeno prikazujući duh kolekcije. Osmišljene su da zaokruže svaku vašu odjevnu kombinaciju. Jakna Kayla u boji pijeska s valovitim gumbima u safari-stilu koji se protežu dužinom rukava te se iz jakne pretvara u ogrtač, pamučna jakna Kika u boji vanilije i neobičnim voluminoznim rukavima, svileni baloner Toni u boji pudera koji ujedno može biti i haljina, ili asimetrični ogrtač Mon koji je nosiv na dvije strane, postat će glavni aduti sezone. Modeli koje ćete prebaciti za jutro i odlazak na posao, ali i u večernjim prigodama preko vaše omiljene haljine.

Sofisticirani detalji koji daju posebnu čar ovoj kolekciji 

Bijela svilena haljina Mely s lađa izrezom bila je varljivo jednostavna, ali kad biste pogledali bliže, shvatili biste da su šavovi isprepleteni, detalji na rukavu su izrezani u vrstu tulipana, a prekrasna brušena svila kreće se u vlastitom ritmu. Haljina Shed u boji vanilije od mekanog pamuka s intrigantnom teksturom, haljina Ria, od viskoze i lana u nježnoj boji pijeska, koja pruža raznolike mogućnosti nošenja, dok nizani gumbi duž leđa i prednjice omogućuju višestruke stilove. Haljina Tessa s upečatljivim detaljem asimetrije i predimenzioniranog, valovitog gumba na jednom ramenu, haljina Nevi u bež boji od mješavine svile i lana. Dizajnerica je počela koristiti i prozirnu tkaninu od Tencela, koju je smatrala najboljom održivom opcijom za maksi haljinu Creamy.

Posebno je impresivno kada su slojevi tkanine gotovo neprimjetni dok se nježno oblikuju oko tijela. Haljine su nevjerojatno udobne i elegantno oblikovane da istaknu vašu ljepotu. Zavodljive, nosive, nježne i eterične, postat će sigurno vaši omiljeni komadi.

Kombinacija suknji i košulja 

Dizajnirana da privuče pažnju i podigne svaki outfit, suknja Lina, s neobrađenim
rubom u obliku divnih cvjetova, komad je koji osvaja s puno mogućnosti kombinacija.
Savršeno pristaje uz bezvremensku bluzu Lyru od stopostotne svile, jedinstvene
konstrukcije i dizajna, ali i uz jednostavnu bijelu košulju Vali, elegantnu i udobnu
kombinaciju svile i pamuka s predivnim safari detaljima.

Nosivost i dalje definira A’MARIE ponudu, ali za proljeće su usavršili senzaciju
dodira, crtajući svoje potpise u tkanine koje vam daju razlog za kupnju još jednog
mantila, još jedne haljine, košulje…

fotografija: Sanja Jagatić
model: Leslie Cordoba
šminka: Bianca Antonioli
kosa: Ivona Zrno
kreativni direktor: Anamarija Brkić
kreativna produkcija: Tjaša Ninić Pokos
lokacija: La Maison, Sv. Petar u Šumi

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime