Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Modni spektakl u Rimac Campusu: eNVy room proslavio 20 godina uspješnog rada!

S obzirom na dva desetljeća postojanja, eNVy room je za stvaranje svoje velike slavljeničke kolekcije duboko zaronio u svoju modnu arhivu kako bi pronašao inspiraciju u estetskim elementima koji su tijekom vremena postali prepoznatljivi pečat njihovog dizajna

U spektakularnoj reviji koja je održana sinoć u impresivnom prostoru Rimac Campusa povodom dvadesete obljetnice modne kuće eNVy room, omiljeni modni dvojac dodao je još jedan nezaboravan trenutak u svoju već bogatu karijeru ispunjenu uspjesima. Velika slavljenička revija obilježila je dva desetljeća od prve eNVy room revije u Kulturnom centru Kaptol. Na događaju su prisustvovali brojni medijski predstavnici, ambasadori, suradnici i prijatelji kuće, koji su pozdravili dizajnere ponovnim pozivom na pistu i gromoglasnim aplauzom u emotivnom završetku.Kroz nebrojene kampanje, kolekcije i sjajna pojavljivanja na crvenim tepisima, ovaj brend je ponovno očarao publiku fantastičnom modnom pričom, obogaćenom prepoznatljivim glamurom i neodoljivom ženstvenošću. Scenografija je bila impresivna, s grandioznom kružnom pistom duž koje su modeli koračali spuštajući se s galerije.

Slavljenička revija uveličana poznatim licima i evolucijom modne vizije

Veliku slavljeničku reviju svojim su dolaskom uveličala i brojna poznata lica poput Jelene Rozge, Marijane Batinić, Judite Franković, Miach, Ide Prester, Tatjane Jurić, Mije Kovačić, Jelene Veljače, Ivone Čulo, Ive Radić, Korane Gvozdić i mnogih drugih.

Ivona Čulo

Ivona Čulo

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Marija Kulušić

Marija Kulušić

Franka Batelić

Franka Batelić

Miach

Miach

Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Ida Prester

Ida Prester

Ivan Ilić

Ivan Ilić

Ana Nikačević

Ana Nikačević

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Donovan Pavleković

Donovan Pavleković

Iva Radić

Iva Radić

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Nika Turković

Nika Turković

Dora Martinović

Dora Martinović

Judita Franković Brdar

Judita Franković Brdar

Antonija Blaće

Antonija Blaće

Iva Gradišer

Iva Gradišer

Mateja Sučević

Mateja Sučević

Tatjana Jurić

Tatjana Jurić

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

Ivona Čulo Jelena Veljača Marija Kulušić Franka Batelić Miach Korana Gvozdić i Ivan Šarić Jelena Rozga Ida Prester Ivan Ilić Ana Nikačević Marijana Batinić Donovan Pavleković Iva Radić Tihana Harapin Zalepugin Nika Turković Dora Martinović Judita Franković Brdar Antonija Blaće Iva Gradišer Mateja Sučević Tatjana Jurić Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

S obzirom na dva desetljeća postojanja, eNVy room je za stvaranje svoje velike slavljeničke kolekcije duboko zaronio u svoju modnu arhivu kako bi pronašao inspiraciju u estetskim elementima koji su tijekom vremena postali prepoznatljivi pečat njihovog dizajna. Kroz proces refleksije o njihovom prethodnom stvaralaštvu, ovi dizajneri su sofisticirano reinterpretirali svoj vlastiti dizajnerski jezik. Na pistu su unijeli prepoznatljive elemente koji su ključni za njihov rad, poput boja, uzoraka i oblika, ali ova slavljenička revija nije bila samo počast dosadašnjem putovanju. Bila je to nova priča koja svjedoči o evoluciji njihove modne vizije, dok se dizajneri predaju želji za rastom i neprestanoj potrazi za nadmašivanjem vlastitih granica.

Nova kolekcija otkriva spoj glamura, snage i ženstvenosti

Svoj prepoznatljivi dizajnerski pečat, koji se uvijek oslanjao na glamur, senzualnost i eleganciju, eNVy room je pronašao u paleti boja, ističući crvenu, crnu, bijelu i nijansu vina kao protagoniste svoje modne priče. No, neprikosnovena snaga ženstvenosti, koja je uvijek bila ključna nit vodilja njihovih kolekcija, bila je utkana u intrigantne dizajnerske hibride. Oni su na inventivan način spajali senzualnost, eleganciju i koncept ‘power dressinga’. U igri suprotnosti, koja je također jedan od njihovih temeljnih principa, elementi kao što su šlepovi su preneseni na neočekivane odjevne komade poput boxy blejzera, stvarajući zanimljiv amalgam suvremenog i klasičnog.

Neobičan spoj hlača i suknje koji je eNVy room predstavio u kolekciji za jesen/zimu dobio je novo tumačenje, dok istraživanje dekonstrukcije manifestira se kroz neočekivane detalje poput rukava blejzera okrenutih naopako. Haljina, kao vječni modni simbol ženstvenosti koji čini srž dizajnerskog potpisa kuće, eNVy room je ponovno istaknuo kao središnji element svoje modne priče, ali je u nju utkao i svoju novu fascinaciju tailoringom, što se očituje kroz precizno krojena odijela. Sjedinjujući dva naizgled kontrastna smjera, stvorili su izuzetno moćnu simbiozu koja zrači porukom koju su oduvijek željeli prenijeti – stvaranje ultimativne ženstvenosti koja će ženama probuditi neizmjeran osjećaj moći i samopouzdanja.

U proteklih 20 godina stali su veliki uspjesi i impozantne brojke 

Velika slavljenička revija održana u Rimac Campusu predstavlja kulminaciju dvadeset godina bogate karijere modne kuće eNVy room, obilježene nebrojenim nezaboravnim trenucima. Ovo događanje predstavlja još jedan uspjeh za modnu kuću koja iza sebe ima 49 prêt-à-porter i 13 bridal kolekcija, te je organizirala tri modne izložbe i 39 revija, od kojih je 20 bilo samostalnih, uključujući i jednu virtualnu. Od prve revije 2004. u Kulturnom centru Kaptol, eNVy room je značajno obilježio domaću modnu scenu, posebno svojom prvim ‘ciljanim i osmišljenim kolekcijama vjenčanica’ predstavljenim 2012. godine, koje su postale među najiščekivanijim kolekcijama sezone.

Envy20_3
Envy20_17
Envy20_4
Envy20_28
Envy20_18
Envy20_78
Envy20_9
Envy20_21
Envy20_2
Envy20_20
Envy20_23
Envy20_85
Envy20_59
Envy20_25
Envy20_3 Envy20_17 Envy20_4 Envy20_28 Envy20_18 Envy20_78 Envy20_9 Envy20_21 Envy20_2 Envy20_20 Envy20_23 Envy20_85 Envy20_59 Envy20_25

Njihove kreacije često su nosili kako domaći, tako i strani poznati, krasivši crvene tepihe na najprestižnijim događajima u regiji i svijetu, uključujući i Brit Awards te Filmske festivale u Cannesu i Veneciji. eNVy room je također stvorio nezaboravne modne trenutke, kao što je Franka Batelić nosila na Eurosongu u Portugalu 2018. godine, te je bio zadužen za kostimografiju na regionalnoj turneji Jelene Rozge. Kroz svoje modne kampanje, eNVy room je publiku vodio na bajkovita putovanja, uvijek pričajući nezaboravne priče o glamuru, eleganciji i ženstvenosti. Revija sinoć bila je prilika za emotivan osvrt na proteklih 20 godina, ali i za pogled prema budućnosti, koja će donijeti nove uspjehe i izazove.

Fotografije: John Pavlish / Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime