Subota, 23 ožujka, 2024

Morska čarolija eNVy rooma: Šarm i uzbuđenje života na moru

Popularni modni dvojac, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović nadahnuće su za svoju novu modnu priču pronašli upravo u prevrtljivoj naravi mora i u čudesnim prizorima koje nam pružaju otoci, obale i morski krajolici, u šarmu i uzbuđenju života na moru te nautičkom stilu kao neiscrpnom vrelu inspiracije

Jedinstveni, surovi krajolik otoka Paga, gdje se u posebnoj harmoniji sjedinjuju gole stijene, divlji valovi i vjetar, poslužio je kao savršena kulisa kampanje za novu eNVy room kolekciju namijenjenu recentnoj toploj sezoni.Popularni modni dvojac, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović nadahnuće su za svoju novu modnu priču pronašli upravo u prevrtljivoj naravi mora i u čudesnim prizorima koje nam pružaju otoci, obale i morski krajolici, u šarmu i uzbuđenju života na moru te nautičkom stilu kao neiscrpnom vrelu inspiracije.

U fokusu je prodorna navy blue nijansa

Nadahnuće morem i nautikom ogleda se u svakom, pa i najsitnijem detalju, u odabranim nijansama i njihovim kombinacijama, u naborima tkanine koja podsjeća na namreškanu morsku površinu i lepršavim volanima koji asociraju na pjenušave valove, kao i u spoju fluidnih i strožih krojeva koji u sebi utjelovljuju sve odlike i suprotnosti mora, od pitomih bonaca do uzburkanih pučina.

Kolekcijom stoga dominiraju tipične “morske” boje, u fokusu je prodorna navy blue nijansa upotpunjena zlatnim akcentima (na porubima, izvezenim detaljima i gumbima), bijelom koja naglašava nježnost i mekoću te injekcijom crvene.

I ovu je modnu priču eNVy room isprepleo prepoznatljivim elementima svoje estetike poput naglašenih ramena, romantičnih volana, profinjenih nabora, voluminoznih puf rukava, senzualno otkrivenih leđa, asimetričnih krojeva i neočekivanih proreza. Naravno, ne ispuštajući iz vida eleganciju, gracioznost i zavodljivost koje suptilno naglašavaju ljepotu ženske siluete. Poznati tandem pobrinuo se da svoju morsku priču ispuni različitim tipovima odjevnih komada, pa u kolekciji vladaju haljine različitih krojeva i dužina, kombinezoni i sakoi odjeveni u materijale poput svile, svilenog satena, organze, viskoznog kadija i štrasa.

Novi komadi odijevaju ženu jasnog pogleda i odlučnog koraka

Vizuale kampanje i prateći video za novu eNVy room kolekciju na čudesnim su obalama otoka Paga snimili Karla Jurić i Ive Trojanović, a svoju inspiraciju opisali su riječima: “U književnosti, žena je nerijetko povezana s čekanjem, a kulminacija njezine pasivne strepnje, patnje i očiju uprtih u obzor dolazi eventualno u bacanju u pobješnjele valove nakon što ljubavnik nikada ne stigne ili se u međuvremenu predomisli. Nova ljetna kolekcija eNVy rooma svojim plavim tonovima odražava snagu mora, a odabirom lepršavih materijala pogoduje evokativnom pozicioniranju na neizostavnim morskim vjetrovima. Kako bi naglasili plavu boju koja prevladava u novoj kolekciji odlučili smo se prikazati ju na morskom pejzažu. Kolekcija i pejzaž u neraskidivom su odnosu i međusobno se upotpunjuju. Tu, međutim, prestaje svaka sličnost sa spomenutim književnim junakinjama. Ovi novi komadi odijevaju ženu jasnog pogleda i odlučnog koraka. Ženu koja nosi ljetnu kolekciju i kad joj prognoza nije naklonjena. Ženu koja ne čeka sunce. Ili ljubavnika na obzoru.”

Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (8)
Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (3)
Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (7)
Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (5)
Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (6)
Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (10)
Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (4)
Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru
Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (2)
Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (8) Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (3) Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (7) Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (5) Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (6) Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (10) Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (4) Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru Morska čarolija eNVy rooma Šarm i uzbuđenje života na moru (2)

 

Foto/video: Karla Jurić i Ive Trojanović

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime