Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Nova usluga poznate modne stilistice koju morate isprobati – virtualni ormar!

Kao zagovornik pametne kupnje i održivosti u modi, Ivana Pavić je razvila ideju za novu uslugu nazvanu 'Virtual Closet', koja omogućuje korisnicima kreiranje kombinacija odjevnih komada iz njihovog postojećeg ormara

Način na koji se odijevamo šalje neverbalnu poruku o našoj osobnosti, složili se mi s tim ili ne. Iako odijelo samo po sebi ne čini čovjeka, stil koji njegujemo igra važnu ulogu u izražavanju našeg identiteta.Moda je poput igre, no važno je napomenuti da se neki od nas bolje snalaze na ‘modnom igralištu’ od drugih. Oni savršeno znaju kako odabrati odjeću koja im najbolje pristaje i kojom mogu najbolje izraziti svoju individualnost. Ipak, neki trebaju dodatnu pomoć. U nedostatku osobnog modnog stilista, mnogi se oslanjaju na prijatelje ili partnere koji im pomažu u odabiru optimalnih komada odjeće.

Ivana Pavić, priznata modna stilistica, donosi inovativan pristup stilističkim uslugama kako bi osvježila modnu scenu. Ona je prva u Hrvatskoj koja svojim jedinstvenim pristupom čini stilističke savjete dostupnima širokom krugu ljudi koji traže stručno usmjerenje u stilu i modi.

Od virtualnog stilista, do virtualnog ormara 

Kroz svoju uslugu online stilističkog savjetovanja ‘Virtual Stylist’, Ivana Pavić ruši predrasude da su modni stilisti dostupni samo elitnom krugu i nudi pristupačne modne savjete. Ova usluga pruža gotove modne kombinacije s direktnim linkovima za kupnju, čime olakšava proces odabira odjeće. Kao zagovornik pametne kupnje i održivosti u modi, Ivana je razvila ideju za novu uslugu nazvanu ‘Virtual Closet‘. Ova usluga omogućuje korisnicima kreiranje kombinacija odjevnih komada iz njihovog postojećeg ormara. Jednostavno je potrebno fotografirati svoju odjeću, a fotografije će Ivana iskoristiti kako bi vizualizirala i kombinirala različite varijante za različite prigode. Ove vizualizirane kombinacije mogu se spremiti u telefon ili isprintati kako bi olakšale svakodnevno odijevanje i odijevanje za posebne prilike.

Osim virtualnog savjetovanja, Ivana nastavlja i sa svojim edukacijskim radionicama odijevanja za žene ‘Stilska Jednadžba’ na novoj lokaciji i uz brojne novosti.

‘Veseli me ponuditi svim svojim dragim damama cjelovito stilističko iskustvo. Tako će uz savjete kako izabrati i kombinirati odjeću, u suradnji s renomiranim brendom Estée Lauder dobiti beauty i make up savjete te se informirati oko idealnih make up proizvoda namijenjenih baš za njihov tip lica i tena. Uz savjete profesionalaca iz prve ruke dobit će tips & tricks kako uvijek izgledati svježe i dotjerano.  Kako je i parfem sastavni dio nečijeg stilskog potpisa, održat će se i kratka parfemska prezentacija na kojoj će se moći isprobati Jo Malone mirisi’, ističe Ivana.

Održiva moda

Kao poznata pobornica održivosti u modi, Ivana uvijek naglašava kako je najvažnije formirati dobru, takozvanu kapsulnu bazu odjevnih predmeta. Ona se sastoji od osnovnih, ali kvalitetnih i bezvremenskih komada. U tom smislu stilistica je istaknula i suradnju s brendovima IZAKOVA i Lunilou. Naime,  sudionice će moći uživati i isprobati kapsulnu kolekciju koju je stilistica odabrala za njih koristeći upravo komade tih brendova.

“Volim surađivati s brendovima s kojima dijelim stavove i vrijednosti tako da sam presretna zbog ove suradnje. Smatram da je danas, više nego ikada važno ponuditi pristupačnu alternativu takozvanoj ‘brzoj modi’. Na svojim radionicama uvijek naglašavam koliko je važno znati što želimo i oduprijeti se impulzivnoj kupnji kojoj su mnogi skloni. Na svojoj sljedećoj radionici pozabaviti ćemo se tim fenomenom, ali i dobiti odgovore na mnoga pitanja. Primjerice, kako kombinirati boje, kako uskladiti obuću s donjim odjevnim dijelovima, kako savršeno uskladiti proporcije, koji krojevi i materijali najbolje laskaju vašoj figuri…”, govori nam stilistica.

Upravo personalizirani pristup, mnoštvo praktičnih i vizualno jasnih primjera u opuštenoj atmosferi ono je zbog čega se za Ivaninu stilističku radionicu uvijek traži mjesto više.

Foto: John Pavlish

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime