Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Pronašli smo haljinu koja je idealna za posao, a nosi je i kraljica Letizia

Kraljica Letizia jedna je od žena čiji stil veoma volimo i redovno pratimo, a i ovoga puta nas je oduševila

Ako ste poput nas, sigurno vam nije lako pronaći haljinu koju ćete moći nositi na posao, ali i poslije njega. I sami smo često u tim problemima, ali srećom tu je internet koji nam uvijek da malu dozu inspiracije. Kraljica Letizia, kraljica Španjolske jedna je od žena čiji stil veoma volimo i redovno pratimo, a i ovoga puta nas je oduševila.Kraljica Letizia prisustvovala je festivalu Tudela kako bi dodijelila nagradu redatelju Carlosu Sauri, a to je učinila noseći predivnu haljinu u mišje sivoj boji. Naime, haljinu je moguće kupiti samo online, ali budući da ima tako laskav drapirani kroj, možemo pretpostaviti da će dobro stajati (praktički) svim tipovima tijela. I ovoga puta, kraljica Letizia je podržala španjolsku modu i odjenula haljinu brenda Cortana.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Royal Obsessed (@royal.obsessed)

Haljina je napravljena od sive djevičanske vune, midi dužine i drapiranog kroja, a upravo ovaj posljednji detalj ima onaj ‘magični učinak’ zbog kojeg svima dobro stoji. Suptilno se prilagođava i križa sprijeda, ostavljajući oblike samo intuitivnima, ali ne i jasno vidljivima. Diskretna, elegantna, s prekrasnim dekolteom u obliku slova V koji otkriva kraljičin skladan torzo.

Haljina koju je nosila kraljica Letizia je dostupna na web stranici brenda Cortana, a cijena joj je 880 eura. Kako piše na službenim stranicama Cortana je brend dizajnerice Rose Esteve, rođene na otoku Mallorci, gdje je od djetinjstva njegovala blizak odnos prema umjetnosti i prirodi. Od 2001. Cortana nudi vječne kolekcije koje odlikuje paleta boja inspirirana prirodom te jedinstveni uzorci koji nastaju pod vodstvom same kreativne voditeljice. Osjetljivost, održivost i čistoća ključni su elementi koji se nalaze u srcu ovog brenda. Kolekcije su izrađene isključivo od prirodnih tkanina najviše kvalitete, pri čemu svaki komad pažljivo ručno izrađen s posebnom pažnjom prema detaljima od strane umjetnički nadarenih ruku.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime