Utorak, 7 svibnja, 2024

Ružičaste tenisice su najpoželjnija obuće ovoga proljeća

Trenutan it model tenisica su svima dobro znane adidas Samba, ali obzirom da su praktički posvuda rasprodane, a tu dolaze na scenu ružičaste tenisice

Volimo tenisice i oduševljeni smo što su konačno došla toplija vremena kada iste možemo i nositi. Ipak, ima nešto posebno u ružičastim tenisicama. Ružičaste tenisice imaju sve predispozicije da budu moćniji kultni predmet čak i od stiletto štikli, a naše omiljene it djevojke na Instagramu to znaju. Trenutan it model tenisica su svima dobro znane adidas Samba, ali obzirom da su praktički posvuda rasprodane, morali smo pronaći druge cipele koje će nam postati omiljene i nije nam bilo teško pronaći čak nekoliko modela. U pitanju su ružičaste tenisice.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)Nije nam teško razumjeti zašto su tenisice takav hit svakog proljeća, naročito one u bojama. One su, očito, udobna cipela, ali su i cipela s puno vibracija zahvaljujući kontrastu svojih boja i platforme, također su cipela koja je vrlo svestrana; ali iznad svega, ružičaste tenisice definitivno su najvažniji adut sezone.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime