Subota, 27 travnja, 2024

Serena van der Woodsen i Blair Waldorf su ponovno it djevojke

Dok je Blair Waldorf uvijek nosila trake za kosu, kućne ogrtače i kapute, Serena je nosila široke haljine i bohemski nakit u kojem su dominirale viseće naušnice

“Gossip Girl” ili “Tračwerica”, serija o djeci bogataša sa njujorškog Upper East Sidea popularna je i danas, a osim brojnih drama, ljubavnih trokuta i prevara za oko su nam zapeli i njihovi ormari. Gotovo da nema cure koja se nije poželjala probuditi u sobi Blair Waldorf ili “it djevojke” New Yorka, Serene van der Woodsen. “Tračerica” je izašla prije više od deset godina, a nedavno je dobila i svoj spin off na HBO-u. Neki outfiti iz serije ostali su nam urezani u pamćenje te su postali kultni. Dok je Blair Waldorf uvijek nosila trake za kosu, kućne ogrtače i kapute, Serena je nosila široke haljine i bohemski nakit u kojem su dominirale viseće naušnice. Koliki utjecaj je serija imala na modni svijet govori i činjenica da je bivši kostimograf serije Eric Daman izjavio: “Blair nikada nije ponovila traku za glavu u šest sezona, a Serena nikad nije nosila isti par cipela ili istu torbu.”

Kao što to u modi ide, neki outfiti iz “Tračerice” su prošli test vremena i ako se danas tako obućete izgledali bi kao da ste došli sa modne piste. Donosimo vam nekoliko outfita koje bi danas mogli obući!

Serenin look u prvoj epizodi

Tamne traperice, klasičan džemper na crte sa kratkim smeđim balonerom idealna je kombinacija za nadolazeće jesenske dane. 

@luisarueger Iconic Serena! One of my favorite outfits to recreate! ❤️‍🔥 #serenavanderwoodsen #iconicblonds #outfit #fashion #casual #fancy #aesthetic #vibes #fashioninspo #inspiration #acting #lipsinc #foryou #fyp #foryoupage #4u #viral #fürdich ♬ Pick Me Up At 8 – Max

 

Serenina haljina za party u Hamptonu

Haljina koju je Serena obukla za “white party” u Hamptonu prava je ljetna haljina u kojoj ćete izgledat kao grčka božica. 

@8th.house Dress from 8thhouse.fr 🤍 #gossipgirl #whiteparty #serenavanderwoodsen #serenaoutfits ♬ paparazzi – Spedupluvr

 

Blairin klasičan look

Outfit koji je Blair Waldorf nosila u srednjoj školi, a postao joj je zaštitni znak, da ga obućete danas izgledao bi vrlo efektno i odvažno. 

@rose.delatour Who said preppy? Recreating Gossip Girl exact outfits part 4/30! 💙 #nyc #blairwaldorf #fashiontiktok #fyp ♬ jealousy, jealousy – Olivia Rodrigo

 Kombinacija uzorka

Tko ne riskira, ne profitira. Moglo bi se to reći za neke kombinacije Blair Waldorf koje su naizgled ne spojive. Ali upravo zato su one koje se najbolje sjećamo. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 𝗕𝗹𝗮𝗶𝗿 𝗪𝗮𝗹𝗱𝗼𝗿𝗳 (@blairwaldorfs)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime