Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Stigao je trailer za reboot serije Tračerica, a znamo i datum izlaska!

HBO Max objavio je službeni trailer i plakate za reboot jedne od najpopularnijih teen serija ikada snimljenih, Tračerice. Pripremite se na vruće ljeto prepuno tračeva i zavrzlama

Tračerica je dobila novi telefonski broj! Ovaj put, svatko se može prijaviti za dobivanje poruka s najnovijim tračevima, ne samo oni s Upper East Sidea.



HBO Max objavio je službeni trailer i plakate za reboot jedne od najpopularnijih teen serija ikada snimljenih, Tračerice. Pripremite se na vruće ljeto prepuno tračeva i zavrzlama, jer će se serija premijerno prikazati – 8. srpnja!

Radnja smještena u sfere društvenih mreža

Kao što je i očekivano, serija će biti prepuna zavrzlama klasičnih za Upper East Side, ali ovoga puta je radnja smještena u eru pametnih telefona, gdje influenceri pažljivo kontroliraju svoje objave na društvenim mrežama. Vijesti putuju brže, a dokaza je sve više!

“Mislite da kontrolirate svoje slike, svoje postupke i priče. Ali zaboravili ste jedno: vidim vas. I prije nego što završim, pobrinut ću se da me i vi vidite. XOXO”, kaže naša njujorška kraljica tračeva. 
U seriji glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak i Savannah Lee Smith. A svaki od službenih plakata ukrašen je  znakom X ili O.

Stara postava

Gossip Girl snimaju Fake Empire i Alloy Entertainment u suradnji s Warner Bros. Television i CBS Studios. Seriju je napisao i razvio Joshua Safran iz Random Acts. Izvršni producenti su Josh Schwartz i Stephanie Savage iz Fake Empirea i Leslie Morgenstein i Gina Girolamo iz Alloy Entertainment. Lis Rowinski iz Fake Empire je ko-izvršni producent. Karena Evans režira dvije epizode, a seriji se pridružuje i originalni kostimograf Eric Daman.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime