Ponedjeljak, 12 veljače, 2024

Spoj muževnosti i ženstvenosti: Klasični prsluk opet je in!

Zahvaljujući otvoru na prsima daje malo dekoltea, a opet je elegantan zbog same strukture i oblika. Također, u toplijim danima, volimo sve komade koji nam dovoljno pokrivaju, ali i otkrivaju, a sve s dozom pristojnosti

Sada je i službeno – klasični prsluk se vratio u modu! Jednostruki ili dvostruki, prsluk, postaje protagonist street style izgleda. Prsluk je odličan primjer minimalističkog odjevnog predmeta koji interpretira muški stil. Muževnost i ženstvenost se spajaju na poseban način, a pri tom ne dolazi do gubljenja nikakvih karakteristika.  Elegantni prsluk, često je dio “trodijelnog” odijela, međutim mi ga volimo vidjeti i u kombinacijama u kojima je odvojen od strukturiranog odijela. Tako priča neku svoju priču, postjae neka vrsta elegantnog topa koji spaša stvar uvijek kada ne znamo što odjenuti. Zahvaljujući otvoru na prsima daje malo dekoltea, a opet je elegantan zbog same strukture i oblika. Također, u toplijim danima, volimo sve komade koji nam dovoljno pokrivaju, ali i otkrivaju, a sve s dozom pristojnosti. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Oni koji su svoju mladost proživjeli dvijetisućitih pamtit će da je ovaj odjevni predmet bio zvijezda u dugim ljetnim noćima: nosili se uz minice i tričetvrt hlače, preko majice bez rukava koja se nazirala iz dekoltea. Pa, na Y2K valu, prsluk se vrać, ali sada o njemu pričamo kao o komadu koji se upotpunjuju mekanim elegantnim hlačama.

Kako ga kombinirati?

Camille Charriere, poznata influencerica svojim izgledom pokazuje da prsluk može zamijeniti elegantnu košulju ili jednostavan top. Storgi izgled je “narušen” načinom nošenja, a možemo primjetiti kako seksi izgleda na goloj koži kada se nosi bez grudnjaka.

Prsluk se odlično slaže s trapericama i širokim hlačama, a odličan je i dodatak kratkim trapericama u ljetnim mjesecima. S njim svaka kombinacija izgleda šik!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

Najbolji prsluci iz aktualne ponude:

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime