Srijeda, 17 srpnja, 2024

Ususret Valentinovu: Poznati oduševljeni ljubavnom kampanjom dvojca Elfs

Valentinovo za sve koji se vole, bez obzira na spolnu opredijeljenost, boju kože, jesu li u braku, u partnerskim ili nekih drugim odnosima. Zbog toga i raspodjela darova mora biti pravedna, ističe Aleksandar Šekuljica iz modnog dvojca Elfs

Modni dvojac ELFS, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić ponovno su oduševili javnost novom, posebnom kampanjom. Ususret Valentinovu, kampanjom “Ljubav je ljubav: Pola meni, pola tebi”, ELFS slavi ljubav i ističe važnost prihvaćanja svih oblika ljubavi i neosuđivanja.Nošeni tom misaonom vodiljom te činjenicom da bi za Valentinovo oboje zaljubljenih, a ne samo jedan od njih, trebali međusobno darivati, osmislili su posebne darove: valentinovske kombinacije donjeg rublja – dva para ženskog, muškog ili kombinaciju ženskog i muškog donjeg rublja.

Pravedna raspodjela darova 

Što je to ljubav? Ljubav je najljepši osjećaj, a zaljubljenost budi najljepše emocije u nama. Ljubav je plemenita, ruši sve granice i prihvaća sve. Ona znači bliskost, povezanost, dijeljenje, razumijevanje i zasipanje emocijama, poljupcima, lijepim riječima i poklonima one koje volimo. Dan ljubavi, koji slavimo 14. veljače, zaljubljenim parovima predstavlja poseban dan u godini kada svoju ljubav međusobno pokazuju na najljepše moguće načine. Romantične večere, bombonijere, buketi cvijeća i raznoliki drugi darovi samo su dio rituala. Modni dvojac ELFS ove godine posebnom kampanjom slavi Valentinovo te na svom web shopu nudi pakete donjeg rublja za parove sa čak 50 posto popusta.

“‘U mjesecu ljubavi svi pričaju o ljubavi, no većinom se to svodi na ljubav između muškaraca i žene, koja je naravno divna i svakako je treba isticati. No, smatrali smo nepravednim da se svi obraćaju stereotipu ljubavnog para te smo iz tog razloga odlučili progovoriti da je Valentinovo za sve koji se vole, bez obzira na spolnu opredijeljenost, boju kože, jesu li u braku, u partnerskim ili nekih drugim odnosima. Zbog toga i raspodjela darova koje većinom razmjenjujemo za Valentinovo mora biti pravedna“, ističe Aleksandar Šekuljica.

Nije važno koga, važno je da se voli

Kampanju ljubavi oduševljeno su prokomentirale neke od naših poznatih dama. “Nova ELFS kampanja sviđa mi se jer slavi ljubav i ljubavne parove u svim bojama, kombinacijama i dezenima’, ističe Ida Prester, koja je ELFS kampanju pohvalila na svom Instagram profilu. “Bravo! Tako se odgajaju buduće generacije”, napisala je Ida koja sa suprugom ne obilježava Valentinovo. “Živimo život pun ljubavi i povjerenja svaki dan jer to je za nas ljubav!”, dodaje Ida.

Foto: Instagram

Lejla Filipović, pak, ističe kako je modni dvojac uvijek iznova pozitivno iznenadi jer su inovativni, drugačiji i zalažu se za ljubav koja ne osuđuje.

“Za mene i Tarika, iako ne ne obilježavamo Valentinovo na tradicionalan način, je važno ljubav širiti svakodnevno i ne osuđivati nikoga zbog toga koga voli. Odlične su mi sličice prikazane u kampanji ELFS-a, nije važno koga, važno je da se voli”, naglasila je Lejla koja je sudjelovala i u prvoj online modnoj reviji koju su u ožujku prošle godine, u vrijeme najvećeg lockdowna, organizirali uvijek inovativni ELFSI, modni dvojac ispred svog vremena, a pogledalo ju je više od 55.000 ljudi. 

Tarik i Lejla Filipović

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime