Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Veliki uspjeh: Jared Leto nosi odijelo Mihana Momose

Odijelo dio je kolekcije La Luna za 2023. godinu, a istovremeno je elegantno i odvažno. Editorijal je označio veliki uspjeh za srpskog dizajnera koji je stvorio ovu jedinstvenu kreaciju

Rado viđen gost na crvenom tepihu posljednjih godina je američki glumac i glazbenik Jared Leto. Iako ga posljednjih desetljeća ‘prepoznajemo’ po njegovim glazbenim postignućima kao frontman benda “30 seconds to Mars” i glumačkim angažmanima, Leto je sve više počeo plijeniti pažnju svojim modnim izričajem. Ovaj svestrani umjetnik nije samo sposoban transformirati se za potrebe različitih uloga na filmu, već također zna kako izraziti svoju individualnost kroz odjeću na crvenom tepihu, glazbenim nastupima i svakodnevnom životu.
 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Jedan od ključnih elemenata Letovog modnog izričaja jest njegova sposobnost da se prilagodi različitim prilikama. Gledajući njegova pojavljivanja na crvenom tepihu, primjetna je njegova sklonost prema elegantnim odijelima s modernim twistom. Leto često odabire komade koji su skrojeni besprijekorno, ali imaju neki nekonvencionalni detalj koji privlači pažnju, kao što su neobični uzorci, perje ili hrabri izbori boja. Nikada se ne boji eksperimentirati s modom, i to je ono što ga čini tako rado viđenim. 

Veliki uspjeh

Posljednjih izdanje kojima nas je Leto počastio bilo je u suradnji s modnim brendom Mihano Momosa, iza kojeg stoji Mihailo Anušić, dizajner čije su haljine s detaljem trodimenzionalnog cvijeća zaludile regiju. Upravo taj detalj istakao se i na plavom predimenzioniranom odijelu kojeg je Leto odabrao za snimanje editorijala za turski Vogue. Jared je zadržao svoj prepoznatljivi “beauty look”, koji je uključivao njegov karakteristični stil frizure i šminku.
 
Odijelo dio je kolekcije La Luna za 2023. godinu, a istovremeno je elegantno i odvažno. Ovaj editorijal je također označio veliki uspjeh za srpskog dizajnera koji je stvorio ovu jedinstvenu kreaciju. Nakon ove suradnje, jasno je da su mogućnosti Mihano Momose beskrajne, a također i od Letoa možemo očekivati još inspirativnih modnih trenutaka u budućnosti.
 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mihano Momosa (@mihanomomosa) 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mihano Momosa (@mihanomomosa)

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mihano Momosa (@mihanomomosa)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mihano Momosa (@mihanomomosa)

Naslovna fotografija: YouTube screenshot

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime