Subota, 23 ožujka, 2024

Vrijeme je za shopping: Upravo je krenuo drugi krug popusta u ELFS-u!

Novi kaput, čizme ili poneki modni dodatak s potpisom najpoznatijeg domaćeg modnog dvojca ELFS želja je mnogih ljubitelja i ljubiteljica mode. Naše favorite pogledajte u nastavku!

Siječanj je mjesec u kojima viđamo popuste sa svih strana. Nakon blagdanske shopping groznice, vjerujem da vam je dosta kupnje i trošenja novaca. Ipak, ne možemo se odagnati porivu za kupovinom, naročito kada su u pitanju sniženja. Ta brojka nas jednostavno privlači i uspijemo se uvjeriti da nam taj odjevni komad ipak treba. Ulagati u dobre komade odjeće nikada nije loše, a mi najviše volimo pronaći komade domaćih dizajnera po dobrim cijenama. Veoma dobro znamo da su popusti tamo rijetki, pa ih cijenimo mnogo više od sniženja u fast fashion brendovima. Naš omiljeni modni dvojac, ELFS, je predstavio drugi krug sniženja i moramo priznati da nam je ova vijest izmamila osmijeh na lice u ovom tmurnom danu. 

Što je sve sniženo?

Kaputi, veste, čizme i torbice sniženi su u drugom krugu popusta i predstavljaju odlične ulove upravo sada kada su se spustile temperature. Spuštanje cijena zimskih komada sa spuštanjem temperatura pravi je mamac za shoping u jednoj od omiljenih modnih lokacija u Zagrebu Rijeci ili Splitu te putem ELFS online trgovine.

Predstavljamo favorite koji vas i po ružnom vremenu izvlače u shopping. Novi kaput, čizme ili poneki modni dodatak s potpisom najpoznatijeg domaćeg modnog dvojca ELFS želja je mnogih ljubitelja i ljubiteljica mode. Naše favorite pogledajte u nastavku!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime