Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Bezvremenski komadi: Nova muška ELFS kolekcija za stylish i udobno ljeto

Kako bi ovog ljeta na plažama zablistali i muškarci, modni dvojac je predstavio kolekciju muških kupaćih šorceva. Osim što su jako stylish, ova kolekcija je održiva jer su šorcevi napravljeni od recikliranih plastičnih boca

Nakon što je naš najpoznatiji domaći modni brand ELFS, u suradnji s vodećom opatijskom hotelskom kompanijom Liburnia Hotels & Villas, početkom lipnja pripremio zabavu za pamćenje i na najljepši mogući način obilježio početak najtoplijeg godišnjeg doba, potražnja za njihovom novom kolekcijom kupaćih kostima, šorceva i modnih dodataka ne jenjava.Šorcevi izrađeni od recikliranih plastičnih boca

Ljetni party u bajkovitoj Opatiji bio je najbolja najava za sve ono što je pred nama – uživanje u moru, ljetne radosti, bezbrižnost i opuštanje! A kako bi ovog ljeta na plažama zablistali i muškarci, modni dvojac je predstavio kolekciju muških kupaćih šorceva. Osim što su jako stylish, ova kolekcija je u skladu s održivom poslovanjem koje ELFS njeguje te su svi materijali za šorceve napravljeni od recikliranih plastičnih boca.

Jednostavni, a opet efektni komadi, čija se privlačnost temelji na atraktivnom kroju i vrhunskim materijalima, izrađeni su u šest različitih boja ili s prepoznatljivim ELFS uzorcima te je u kolekciji vrlo lako pronaći idealan komad ili više njih za sebe.

Bezvremenski komadi

„Muška kolekcija šorceva sastoji se od šest modela kratkih hlačica za kupanje vezicama i džepovima, u jednobojnim nijansama crne, maslinasto zelene i tirkizno plave za klasičare te s našim originalnim uzorcima bostonca, tattooa i maskirnim uzorkom za one koji se ne ustručavaju pokazati i ostaviti dojam”, ističe Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a, dok se Ivan Tandarić nadovezuje: „Željeli smo stvoriti univerzalne, bezvremenske komade koji se mogu nositi iz sezone u sezonu i u kojima će se svi ugodno osjećati jer je tijekom ljeta najvažnija udobnost i opuštenost.”

Muška ljetna kolekcija ELFS dostupna je na www.elfs.hr

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime