Utorak, 7 svibnja, 2024

Žarko ružičasti kaput kraljice Letizije nas je oduševio, pronašli smo slične komade

Kraljica Letizia izgledala je prekrasno kao i obično, a nosila je upečatljivi žarko ružičasti kaput Caroline Herrere - kaputu koji je nosila nekoliko puta u prošlosti

Prohladnog dana u studenom, španjolska kraljica Letizia nosila je zadivljujući žarko ružičasti zimski kaput, a mi smo odmah odlučili pronaći slične proizvode kako bismo mogli odmah rekreirati izgled. Sve kraljevske žene nedvojbeno imaju zavidnu garderobu, ali kraljica Letizia je ikona stila koja prema nama gotovo uvijek izgleda fenomenalno. Na primjer, nosila je mnoštvo nevjerojatnih lookova koje želimo, a prošli tjedan se pojavila u prekrasnoj sivoj haljini koja je idealna za svaki dan. Na trenutnom putovanju u Danskoj, španjolska kraljica debitirala je u ružičastom kaputi u boji “bumble gum” tijekom posjeta Danskom arhitektonskom centru. Nama je izgledala jako šik. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Spanish Royal Family (@spain_royal)

Nakon njezinog posjeta sa španjolskim kraljem Felipeom Danskom arhitektonskom centru, španjolski kraljevski par izašao je iz muzeja pred gomilom obožavatelja koji su čekali da ugledaju par tijekom njihova posjeta.​

Za tu je prigodu kraljica Letizia izgledala prekrasno kao i obično, a nosila je upečatljivi žarko ružičasti kaput Caroline Herrere – kaputu koji je nosila nekoliko puta u prošlosti, čineći ovo samo još jednim korakom u nastojanju da bude održivija sa svojim modnim odabirima.

Ispod skrojenog žarko ružičastog kaputa nosila je jednobojnu odjeću koja se sastojala od zadivljujuće ecru haljine s plisiranom suknjom od Ralpha Laurena, čije je nošenje također ponovila. Držeći se jednobojne teme, uparila je haljinu s jednostavnim štiklama na petu iz Prade, kao i jednostavnom kožnom torbicom iz Zare – koja je, slučajno, također uočena na Letizinoj kćeri, princezi Leonor.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime