Četvrtak, 21 ožujka, 2024

4 horoskopska znaka koja vjeruju u srodne duše

Možda ih je teško pronaći, ali srodne duše postoje i izvan rom-coma: samo pogledajte Rihannu i A$AP Rockyja

Što mislite o srodnim dušama? Za neke je to izmišljen koncept koji je i zastario i nerealan. Ali za druge je to vrlo stvarno i često provode cijeli život u potrazi za istom. Iako postoje argumenti za obje strane, nekima je suđeno da od samog početka vjeruju u srodne duše, a sve je to zahvaljujući njihovom horoskopskom znaku.Možda ih je teško pronaći, ali srodne duše postoje i izvan rom-coma: samo pogledajte Rihannu i A$AP Rockyja. Uz to, ideja da svatko ima jednu osobu s kojom je vezan za cijeli život nije uvjerenje koje svi dijele, stoga je važno znati jeste li vi i vaš partner na istoj stranici prije nego što bude prekasno. Nije tajna da neki znakovi imaju reputaciju kao  emotivni i ozbiljno zaljubljeni, stoga ne bi trebalo biti iznenađenje da najosjetljiviji i najromantičniji znakovi zodijaka vjeruju u srodne duše – na kraju krajeva, to im je praktički upisano u DNK. Međutim, svaki znak ima drugačiji razlog za vjerovanje u isto, dok neki znakovi cijene stabilnost koju donosi životni partner, drugi čeznu za završetkom knjige priča o kojem svi sanjamo.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Kao jedan od najbeznadnije romantičnih znakova zodijaka, Rakovi vole ljubav i provode isto toliko vremena maštajući s kim će završiti kao i razmišljajući o svom budućem vjenčanju. Ali budući da je vodeni znak toliko zaluđen idejom o srodnim dušama, poznato je da Rakovi ignoriraju očite crvene zastavice u svojoj vezi samo kako bi osigurali taj bajkoviti kraj.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Pod vladavinom Venere, Bikovi su romantični i odani. Zemljani znak cijeni stabilnost više od svega, pa je stabilan odnos s partnerom od povjerenja vjerojatan krajnji cilj svakog bika. Međutim, Bikovi su također vrlo praktični i neovisni, što znači da neće vršiti pritisak na sebe da pronađu životnog partnera ako to nije u planu. Uz to, oni i dalje vjeruju u koncept srodnih duša.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Sanjive Ribe mogu satima maštati o svom budućem partneru. Od toga kako izgledaju i zvuče do njihovih interesa i pozadine, vodenom znaku nije potrebno mnogo da se izgube u vlastitim mislima, pogotovo kada je u pitanju ljubav. Kao jedan od najromantičnijih pripadnika zodijaka, možete očekivati da će osjetljivi znak biti brižan, suosjećajan i pažljiv partner.

5 horoskopskih znakova koji ne podržavaju svog partnera

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vaga kojom vlada Venera poznata je kao znak partnerstva, pa ima smisla zašto bi zračni znak vjerovao u nešto poput srodnih duša. Osim toga, kardinalni znak uživa u traženju dubljih emocionalnih veza kada je u posvećenoj vezi, što pomaže u izgradnji temelja za pronalaženje životnog partnera.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime