Ponedjeljak, 14 studenoga, 2022

Kako će retrogradni Merkur utjecati na vaš ljubavni život?

Ako vas zanima kako će ovogodišnji jesenski retrogradni Merkur utjecati na vaš ljubavni život, horoskopski znak u kojem ste rođeni može vam dati odgovor

Došlo je vrijeme godine od kojeg ljubitelji astrologije strahuju – vraća se retrogradni Merkur. Od 9. rujna do 2. listopada možete očekivati poremećaje u tehnologiji, zastoje tijekom putovanja i općenito puno frustracija. Kako je Merkur planet komunikacije, u narednih nekoliko tjedana možete očekivati i mnogo nesporazuma te zagubljenih poruka.Događaj u astrologiji na mnoge načine može poremetiti vašu svakodnevicu. Ako vas zanima kako će ovogodišnji jesenski retrogradni Merkur utjecati na vaš ljubavni život, horoskopski znak u kojem ste rođeni može vam dati odgovor. 

Retrogradni Merkur u znaku Djevice i Vage

Ovaj retrogradni Merkur nalazi se u kasnom stupnju Djevice i ranom Vage, pa se radi o dvije potpuno različite energije. Djevice su pronicljive, uslužne i pune razumijevanja dok se Vage zalažu za partnerstvo i ravnotežu. U ovom retrogradnom razdoblju energija Djevice je prilično jaka pa bi mogli biti oprezni kako ćete razgovarati sa svojim partnerom – Djevice mogu biti oštre, kritične i osuđujuće. Zbog pogrešaka u komunikaciji može doći i do problema u vašoj vezi.

U nastavku, prema vašem horoskopskom znaku, saznajte detaljnije što možete očekivati da će vam se dogoditi u ljubavnom životu tijekom ovogodišnjeg jesenskog retrogradnog Merkura. 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Retrogradni Merkur ima svoje načine kako ponovno spojiti ljude, a Ovnovima će se dogoditi upravo to. Bilo kroz bivšu ljubav ili obećavajućeg novog partnera koji je samo nestao, Ovnovi će ovo razdoblje retrogradnog Merkura provesti u potrazi. Prema Loftis, shvatit ćete kako u svoj život uključiti pozitivna partnerstva, a odgovor ćete naći do sredine listopada. 

Bik (20. tranja – 20. svibnja)

Bik će u razdoblju ovog retrogradnog Merkura puno raditi na sebi te se fokusirati na zdravlje, posebno ako je posljednjih nekoliko tjedana u njihovu ljubavnom životu bilo kaotično. Prema Loftis, tijekom retrogradnog razdoblja nešto bi moglo poremetiti vaš raspored što će vas natjerati da se vratite unatrag i prilagodite. Ako ste u vezi, možda ćete se zapitati ako ona ustvari funkcionira i je li zabavna. Ako je odgovor negativan – možda vam je vrijeme da nastavite dalje.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja) 

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, riskiranje i potjera za srećom bit će tema vašeg ovogodišnjeg jesenkog izdanja retrogradnog Merkura. Ipak, pazite kako ne biste otišli predaleko. Nešto uključujući djecu moglo bi vam stvarati probleme u vezi, a vrijeme je da naučite kako svoju emocionalnu dobrobit učiniti jednako važnu kao onu vašeg partnera. 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

U razdoblju ovog retrogradnog Merkura, strpljenje i komunikacija bit će ključne u održavanju mira u vašoj vezi i domaćem životu. Prema Loftis, vaš partner prolazi će kroz velike promjene pa se pobrinite da im ostavite prostora za komunikaciju kad budu spremni razgovarati.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Lavovima su ljubavna pitanja trenutno vrlo važna. Ako ste u vezi, postojat će tenzije koje bi trebalo riješiti – ili ćete shvatiti da ste u odnos ulagali više nego vaš partner, za uzvrat dobivši gotovo nikakav trud. Za vrijeme retrogradnog Merkura osjećat ćete kako vaša veza zahtijeva puno truda, a ako vas vaš ljubavni život opterećuje, stavite sebe na prvo mjesto. 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Djevice će tijekom retrogradnog Merkura puno raditi na sebi. Kako je Merkur vladajući planet u vašem horoskopu, puno ćete razmišljati o svom životu i romantičnim vezama. Pustite retrogradnom Merkuru da redefinira ono što jeste kako bi mogli privući novog partnera. 

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Za Vage je došlo vrijeme da ponovno istraže svoj podsvjesni um kao svoju najveću kvalitetu ili najvećeg neprijatelja. Zapamtite kako je najvažnije poznavati sebe, a u ovom Merkuru bi se zauzeti moglo zapitati poznaje li ih njihov partner uopće. Ne brinite ako je odgovor negativan – ako ste sigurni da je vaš partner vrijedan vaše ranjivosti, slobodno mu se otvorite. 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Škorpioni će biti oprezni oko toga koga će pustiti do svog srca. Prema Loftis, ovaj retrogradni Merkur svjetlo stavlja na vaša prijateljstva, ciljeve i podsvjesno. Budite svjesni toga kako energija drugih ljudi utječe na vas. 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Strijelci će tijekom ovog razdoblja retrogradnog Merkura imati priliku upoznati nekog novog. Ako već postoji netko na koga ste “bacili oko”, ukazat će vam se nekoliko prilika da se bolje upoznate. Svejedno budite na oprezu. 

Jarac (22. prosinac – 19. siječnja)

Rođeni u znaku Jarca pitat će se koliko potpore osjećaju u svojoj vezi, a o tome će razmišljati tijekom cijelog razdoblja retrogradnog Merkura. Nema potrebe za velikim promjenama, ali bilo bi dobro da ih imate na umu pošto se bliži kraj godine. 

Vodenjak (20. siječnja – 14. veljače) 

Vodenjaci će za ovog retrogradnog Merkura puno razmišljati o tome što ih ispunjava u vezi, pogotovo kad je u pitanju spavaćoj sobi. Budite iskreni prema sebi i onome što vam je važno po tom pitanju. 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ribe, veza za koju ste mislili da je gotova će se ove jeseni možda ponovno naći na vidiku. Bit će te oprezni i štitit ćete svoje srce, ali o vama ovisi hoćete li obnoviti staru vezu ili ne. Uzmite si vremena da odlučite. 

Pročitajte još...

Ovo su najbolji hobiji za opuštanje u zatvorenom – za svaki horoskopski znak

Svoj horoskopski znak možete koristiti kao polazište za pronalazak vašeg savršenog hobija. Vatreni znakovi vole pažnju, pa će se pronaći u nečemu poput karaoka, vodeni znakovi trebaju izbaciti sve osjećaje, možda učenjem novog instrumenta, dok će zemljani znakovi vjerojatno uživati u pečenju...

50 činjenica o horoskopu koje će vas sigurno iznenaditi i zaintrigirati

Čak i ako se smatrate ljubiteljem astrologije, sigurno ne znate sve o njoj. Čini nam se kako bi vas neke od ovih 50 činjenica o horoskopu koje smo pronašli, mogle iznenaditi - kao, primjerice, koji znakovi prevladavaju među predsjednicima, a koji među ubojicama, tko je najrjeđi znak, a koji su skloni nesrećama...

Horoskop: Rituali za samopomoć krojeni prema svakom znaku zodijaka

Pronađite jednostavnu wellness naviku usklađenu s vašim sunčevim znakom (ili mjesečevim znakom koji vlada vašim emocionalnim svijetom) i saznajte zašto ćete se dodavanjem ovih aktivnosti u svakodnevicu osjećati bolje iznutra

Otkrijte vlastiti iscijeliteljski potencijal – prema horoskopskom znaku

Jeste li ikad pokušali uskladiti rituale samopomoći sa svojim horoskopskim znakom? Prema savjetu astrologa time možete ojačati iscjeliteljski potencijal i brinuti se o sebi na dubljoj, intimnijoj razini...

Povezano

Trgnimo se: Manje od dva posto ulica u Zagrebu je nazvano po ženama

Trg hrvatskih velikana u središtu Zagreba početna je točka i simbol kampanje TRGni se za ravnopravnost, povodom čega je na lijevom dijelu ovog trga postavljena i simbolična ploča s nazivom 'TRG HRVATSKIH VELIKANKI i onih koje će to tek postati'

Panoramski kotač konačno i na Adventu u Zagrebu!

Bajkoviti prizori ove će se godine proširiti na nekoliko novih lokacija, od kojih se posebno ističe Winterland na Trgu dr. Franje Tuđmana. Osim što će pružiti nezaboravan sadržaj za mlade, tinejdžere, roditelje, ali i sve željne dobre zabave, u sklopu njega stiže i jedna od najvećih svjetskih atrakcija

Vjekoslava Huljić: S kamenjem i cvijećem isto je, naučiš se hodati s oboje

Vjekoslava Huljić je objavila novi roman - La petit Marie. Svojevrsna je to saga koja se odvija paralelno u Splitu i Parizu kojoj je jedan od glavnih protagonista slavni slikara Amadea Modigliani, a sve detalje donosimo u nastavku

Otkrivamo kako će izgledati Advent u Zagrebu ove godine

Jedva čekamo vidjeti grad prepun ljudi, osjetiti mirise kobasica i kuhanog vina, družiti se s prijateljima na kućicama do ranih jutarnjih sati i plesati na blagdansku glazbu

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime