Utorak, 26 ožujka, 2024

Kako će retrogradni Saturn 2022. utjecati na svaki horoskopski znak!

Čim je retrogradni Merkur završio, odmah je došao retrogradni Saturn, koji je započeo 4. lipnja i traje do 22. listopada

U astrologiji, Saturn je planet pravila, ograničenja i odgovornosti i svake se godine okreće oko četiri i pol mjeseca. Retrogradni Saturn je dugotrajniji tranzit, tako da ćemo imati više vremena da se uskladimo s njegovom energijom. I da pronađemo trajnu mudrost kroz njegove izazove. Znajući kako će retrogradni Saturn 2022. utjecati na vaš horoskopski znak, možemo vas pripremiti za ono što dolazi kako bi to  maksimalno iskoristili.Saturn je u astrologiji poznat kao stroga, ozbiljna i autoritativna figura. Ovaj planet upravlja pitanjima vremena, strpljenja, zrelosti, karme i napornog rada. Pa kamo god da je zodijak, donosi osjećaj sigurnosti i stabilnosti, podučava životne lekcije i jača naše granice.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Promijenit ćete se ove godine i maknuti se od osoba koje nisu dobre za vas. Ostavit ćete svoj uži krug prijatelja u koje vjerujete. Ovaj retrogradni Saturn pomoći će vam da ojačate i preispitate granice koje imate u svom društvenom životu i omogućit će vam da vidite prijateljstva na kojima biste se moglo raditi ili ih pustiti.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Puno ste napredovali kada je riječ o preuzimanju odgovornosti na poslu tijekom proteklih nekoliko godina. To vam je zasigurno pomoglo da ojačate svoju reputaciju i ostavite solidan dojam na vaše više rukovodioce. Tijekom nadolazećih mjeseci naučit ćete biti još bolji u vlastitom profesionalnom autoritetu. Iako se možete suočiti s nekoliko zastoja ili kašnjenja kada je u pitanju napredak u vašoj karijeri. Naučit ćete neke vrijedne lekcije u tom procesu koje će vam se dugoročno isplatiti.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Proteklih nekoliko godina možda je u vama potaknulo potpunu promjenu paradigme. Ali to vjerojatno nije bio lak put. Suočavanje s teškim istinama i filozofijama može učiniti da se svatko osjeća zarobljenim. Trenutačno Saturnovo retrogradno razdoblje može vam pomoći da shvatite ove teške duhovne lekcije. Stvorite nova pravila za vas, učite što vam odgovara, a što ne. Vjerujte da je mnogo novih avantura na putu.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

U procesu ste učenja dubokih lekcija o tome s kim ćete podijeliti svoje tajne, ranjivosti i privatne probleme. Tijekom ovog retrogradnog Saturna, možda ćete postaviti jače granice. Vaša energija je dragocjena i nije nešto čemu bi bilo tko trebao imati pristup. Radite na izgradnji povjerenja i intimnosti u svojim najbližim odnosima kako biste se osjećali sigurno.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Vaša prošla ljubavna iskustva možda nisu bila idealna, ali lekcije koje ste naučili o ljubavi i kompromisu su neprocjenjive. Ova retrogradnost označava konačnu recenziju kada je u pitanju rješavanje nekih težih stvari koje su na čelu vaših odnosa. Učite postavljati jače granice, zauzimati se za ono što želite i preuzimate odgovornost za svoje postupke. A sve to će vas učiniti boljim partnerom.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Vaša svakodnevica vjerojatno izgleda potpuno drugačije nego prije nekoliko godina. Saturn vas je tjerao da promijenite svoj stil rada, zdravstvene navike i dnevni raspored. Upotrijebite ovo da biste procijenili koje nove navike djeluju i koja područja vaše rutine još treba poboljšati. Radi se o pronalasku ravnoteže između brige o sebi i produktivnosti.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vaše slobodno vrijeme ovih dana može biti sve samo ne opušteno. Zbog čega je teško jednostavno sjediti i uživati u životu. Što vas sprječava da pristupite zadovoljavajućem osjećaju uživanja? Ovaj retrogradni Saturn traži od vas da ponovno procijenite kako koristite svoju kreativnu energiju.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

U posljednje vrijeme posvećujete više vremena vašem domu i obiteljskom životu. Ova retrogradnost daje vam priliku da preispitate emocionalne odgovornosti koje ste preuzeli posljednjih godina. I uvjerite se da se brinete o svim stvarima u svom privatnom životu koje su vam bitne.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Proteklih nekoliko godina možda je bilo teže govoriti istinu i komunicirati što mislite s okolinom. Međutim, ta vas ograničavajuća energija uči otkrivanju novih načina izražavanja. Nemojte se bojati iznijeti svoje vlastite ideje i budite sigurni u ono što govorite.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Saturnovo trenutačno putovanje vas uči da se ozbiljno bavite financijama, vjerojatno preuzimate više odgovornosti nego ikada prije. Retrogradno je izvrsno vrijeme da preispitate svoja osobna pravila o trošenju i štednji.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Saturn je proveo posljednjih nekoliko godina u vašem znaku i pomogao vam je da izgradite svoj autoritet više nego ikada prije. Međutim, ovaj rast nije prošao bez izazova. Trenutna retrogradnost želi da u potpunosti prihvatite svoje odgovornosti. Oslobodite se svojih strahova i sada prigrlite zreliju i osnaženiju verziju sebe.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Kao osjetljiv vodeni znak, obično vam je lako pristupiti svojoj mističnoj strani, ali Saturn vas je posljednjih nekoliko godina naučio ozbiljnim lekcijama o duhovnom rastu. Ova retrogradnost traži od vas da zakoračite duboko u vlastitu psihu i naučite u potpunosti vjerovati vlastitoj intuiciji. Svoju usamljenost možete pretvoriti u samopouzdanje, a svoju nelagodu u snagu. Kad to učinite, shvatit ćete da vam nitko ne može oduzeti moć.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime