Srijeda, 4 listopada, 2023

Kako će retrogradni Saturn 2022. utjecati na svaki horoskopski znak!

Čim je retrogradni Merkur završio, odmah je došao retrogradni Saturn, koji je započeo 4. lipnja i traje do 22. listopada

U astrologiji, Saturn je planet pravila, ograničenja i odgovornosti i svake se godine okreće oko četiri i pol mjeseca. Retrogradni Saturn je dugotrajniji tranzit, tako da ćemo imati više vremena da se uskladimo s njegovom energijom. I da pronađemo trajnu mudrost kroz njegove izazove. Znajući kako će retrogradni Saturn 2022. utjecati na vaš horoskopski znak, možemo vas pripremiti za ono što dolazi kako bi to  maksimalno iskoristili.Saturn je u astrologiji poznat kao stroga, ozbiljna i autoritativna figura. Ovaj planet upravlja pitanjima vremena, strpljenja, zrelosti, karme i napornog rada. Pa kamo god da je zodijak, donosi osjećaj sigurnosti i stabilnosti, podučava životne lekcije i jača naše granice.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Promijenit ćete se ove godine i maknuti se od osoba koje nisu dobre za vas. Ostavit ćete svoj uži krug prijatelja u koje vjerujete. Ovaj retrogradni Saturn pomoći će vam da ojačate i preispitate granice koje imate u svom društvenom životu i omogućit će vam da vidite prijateljstva na kojima biste se moglo raditi ili ih pustiti.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Puno ste napredovali kada je riječ o preuzimanju odgovornosti na poslu tijekom proteklih nekoliko godina. To vam je zasigurno pomoglo da ojačate svoju reputaciju i ostavite solidan dojam na vaše više rukovodioce. Tijekom nadolazećih mjeseci naučit ćete biti još bolji u vlastitom profesionalnom autoritetu. Iako se možete suočiti s nekoliko zastoja ili kašnjenja kada je u pitanju napredak u vašoj karijeri. Naučit ćete neke vrijedne lekcije u tom procesu koje će vam se dugoročno isplatiti.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Proteklih nekoliko godina možda je u vama potaknulo potpunu promjenu paradigme. Ali to vjerojatno nije bio lak put. Suočavanje s teškim istinama i filozofijama može učiniti da se svatko osjeća zarobljenim. Trenutačno Saturnovo retrogradno razdoblje može vam pomoći da shvatite ove teške duhovne lekcije. Stvorite nova pravila za vas, učite što vam odgovara, a što ne. Vjerujte da je mnogo novih avantura na putu.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

U procesu ste učenja dubokih lekcija o tome s kim ćete podijeliti svoje tajne, ranjivosti i privatne probleme. Tijekom ovog retrogradnog Saturna, možda ćete postaviti jače granice. Vaša energija je dragocjena i nije nešto čemu bi bilo tko trebao imati pristup. Radite na izgradnji povjerenja i intimnosti u svojim najbližim odnosima kako biste se osjećali sigurno.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Vaša prošla ljubavna iskustva možda nisu bila idealna, ali lekcije koje ste naučili o ljubavi i kompromisu su neprocjenjive. Ova retrogradnost označava konačnu recenziju kada je u pitanju rješavanje nekih težih stvari koje su na čelu vaših odnosa. Učite postavljati jače granice, zauzimati se za ono što želite i preuzimate odgovornost za svoje postupke. A sve to će vas učiniti boljim partnerom.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Vaša svakodnevica vjerojatno izgleda potpuno drugačije nego prije nekoliko godina. Saturn vas je tjerao da promijenite svoj stil rada, zdravstvene navike i dnevni raspored. Upotrijebite ovo da biste procijenili koje nove navike djeluju i koja područja vaše rutine još treba poboljšati. Radi se o pronalasku ravnoteže između brige o sebi i produktivnosti.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vaše slobodno vrijeme ovih dana može biti sve samo ne opušteno. Zbog čega je teško jednostavno sjediti i uživati u životu. Što vas sprječava da pristupite zadovoljavajućem osjećaju uživanja? Ovaj retrogradni Saturn traži od vas da ponovno procijenite kako koristite svoju kreativnu energiju.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

U posljednje vrijeme posvećujete više vremena vašem domu i obiteljskom životu. Ova retrogradnost daje vam priliku da preispitate emocionalne odgovornosti koje ste preuzeli posljednjih godina. I uvjerite se da se brinete o svim stvarima u svom privatnom životu koje su vam bitne.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Proteklih nekoliko godina možda je bilo teže govoriti istinu i komunicirati što mislite s okolinom. Međutim, ta vas ograničavajuća energija uči otkrivanju novih načina izražavanja. Nemojte se bojati iznijeti svoje vlastite ideje i budite sigurni u ono što govorite.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Saturnovo trenutačno putovanje vas uči da se ozbiljno bavite financijama, vjerojatno preuzimate više odgovornosti nego ikada prije. Retrogradno je izvrsno vrijeme da preispitate svoja osobna pravila o trošenju i štednji.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Saturn je proveo posljednjih nekoliko godina u vašem znaku i pomogao vam je da izgradite svoj autoritet više nego ikada prije. Međutim, ovaj rast nije prošao bez izazova. Trenutna retrogradnost želi da u potpunosti prihvatite svoje odgovornosti. Oslobodite se svojih strahova i sada prigrlite zreliju i osnaženiju verziju sebe.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Kao osjetljiv vodeni znak, obično vam je lako pristupiti svojoj mističnoj strani, ali Saturn vas je posljednjih nekoliko godina naučio ozbiljnim lekcijama o duhovnom rastu. Ova retrogradnost traži od vas da zakoračite duboko u vlastitu psihu i naučite u potpunosti vjerovati vlastitoj intuiciji. Svoju usamljenost možete pretvoriti u samopouzdanje, a svoju nelagodu u snagu. Kad to učinite, shvatit ćete da vam nitko ne može oduzeti moć.

Pročitajte još...

15 zabavnih stvari koje možete raditi s djecom na kišni dan

Odlučili smo vam pomoći i pronaći 15 zanimljivih stvari koje možete raditi s djecom na kišni dan. Njihove ruke i glavice će biti zauzete te će na kraju dana utonuti u san bez imalo muke

8 zabavnih ideja za slavlje rođendana o kojem će se dugo pričati

Ako tražite originalnu zabavu za proslaviti svoje godine, možda vas inspirira naš popis od 8 ideja za odrasle - jer sasvim sigurno jamče super zabavnu večer!

Ana Šerić (Bite Art): Kako je mali keks postao ambasador velikih umjetnika

Upoznajte vlasnicu najoriginalnijih paprenjaka na svijetu - s jestivom reprodukcijom umjetničkih djela i otkrijte kako je Ana pokrenula 'lavinu' oduševljenja s Bite Art keksićima s likom profesora Baltazara, a na društvenim mrežama nesebično pomaže drugim kreativcima da uspiju

Anamarija Prgomet: Život bez otpada i kanti za smeće je moguć!

Anamarija Prgomet prije tri je godine prva u Hrvatskoj odlučila živjeti prema načelima zero waste pokreta. Trebalo joj je 4 mjeseca da pronađe sve alternative takvom životu, ali puno dulje da i druge inspirira da stvaraju manje smeća

Povezano

Stručnjaci savjetuju: Kako s djecom stvoriti uspomene za cijeli život?

Do kraja godine je ostalo još malo vremena, ali kako izvući ono najbolje, kako stvoriti dirljive trenutke koji će ostaviti utjecaj na naše živote? Uz uvođenje promjena u svakodnevicu i uzimanje života u svoje ruke

Koji koktel je idealan za vas na temelju vašeg horoskopskog znaka?

Ako ste u nedoumici što naručiti za piće u sljedećem večernjem izlasku, horoskopski znak će vam otkriti vaš novi omiljeni koktel

Najbolji TV kvizovi u Hrvatskoj: Od ‘Upitnika’ preko ‘Milijunaša’ do ‘Kviskoteke’

Hrvatska se u kombinacijama zabavnih TV formata s igrama znanja nema čega sramiti niti spuštati glavu. Donosimo popis najkvalitetnijih kvizova ili game showova datiranih posljednjih dekada na ovim prostorima

IN MEMORIAM: Preminuo je Michael Gambon, poznat kao Albus Dumbledore

Michael Gambon je preuzeo ulogu ravnatelja škole Albusa Dumbledorea 2002. godine nakon smrti Richarda Harrisa

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime