Petak, 22 ožujka, 2024

8 zabavnih ideja za slavlje rođendana o kojem će se dugo pričati

Ako tražite originalnu zabavu za proslaviti svoje godine, možda vas inspirira naš popis od 8 ideja za odrasle - jer sasvim sigurno jamče super zabavnu večer!

Dok je večera u omiljenom restoranu uvijek moguća opcija, vaše rođendansko slavlje ne mora biti isto kao i svako drugo. Zašto ne bi slavlje proteklo u znaku tetovaža i sportskih aktivnosti ili, pak, cool načina za zabavu kod kuće…?Ako tražite originalnu zabavu za proslaviti svoje godine, možda vas inspirira naš popis od 8 ideja za odrasle – jer sasvim sigurno garantiraju zabavnu večer! 🙂

1) Postavite bar kod kuće

Kokteli su neophodan dio svake rođendanske zabave. Pozovite profesionalce koji će umjesto vas obaviti težak posao, dok se zabavljate sa svojim prijateljima. Ako želite još veću opuštenost, iznajmite i DJ-a, ali i konobara. Možete se natjecati u osmišljanju najukusnijeg koktela, samo pažljivo s konzumacijom.

Dignite ruku, ako volite ovo piće: 7 osvježavajućih recepata za margaritu

2) Odaberite temu

Volite li elegantnu odjeću? Zašto ne biste priredili kostimiranu zabavu? Prije svega, odlučite se za temu. Možete odabrati sofisticirane koktel haljine i crnu kravatu ili temu koja je inspirirana vašim omiljenim filmom, knjigom ili desetljećem. Pripazite da svojim gostima date detaljne upute kako ne bi došlo do zabune oko kostima.

3) Priredite vrtnu zabavu

Naravno, ovisi o vremenskim prilikama, ali ako imate prostora, vaš se vrt može pretvoriti u najcool zabavu. Ukrasite travnjak i terasu lampionima kako biste stvorili ugodnu atmosferu, dekorirajte stol za blagovanje cvijećem, napravite šator i napunite ga mekim jastucima, poslužite finger food… Ili, ako imate veliki vrt i želite mnogo toga, pretvorite ga u zabavni park za odrasle; unajmljivanje štandova s ​​uličnom hranom i velikih balona.

4) Isplanirajte sportski dan

Sportski dani nisu samo za djecu… Organiziranje vlastitog sportskog događaja garantirat će popodne ispunjeno nostalgijom i puno smijeha. Što se tiče lokacije, koristite svoj vrt ako je dovoljno velik ili istražite lokalne parkove i igrališta. 

5) Krenite u lov na blago

Bez obzira planirate li sami svoju avanturu ili kupujete već isplaniranu na internetu, lov na blago može biti zabavan način za druženje s prijateljima, kao i super prilika za istraživanje vašeg grada i trošenje kalorija.

6) Wellnes zabava

Ako želite imati opušten rođendan, wellnes je idealna opcija. Umjesto odlaska u toplice, pozovite masere, dermatologe, manikere i pedikere. Opustite se i uživajte sa svojim društvom, svi to zaslužujete.

7) Pizza party

Ako su vaši rođendani fokusirani na hranu i piće, okupite društvo i poslužite margherita pizze s margarita koktelima – savršena su kombinacija za zabavu. Za sve one koji žele opuštenu zabavu, sjednite, opustite se i gledajte klasične filmove jednog za drugim. Ili, za živahniju atmosferu igrajte društvene igre i natječite se u plesu.

8) Isprobajte zabavu s tetovažama ili pirsingom

Nemaništa više cool od slavljena rođendana u tatto i pircing studiju. Možete angažirati umjetnike za tetoviranje i pirsing. Tetovaže su super način da kao društvo imate nešto što će vas uvijek podsjećati jedne na druge, a za sve one koji ne žele nešto trajno, pirsinzi su super opcija. 

Od minimalizma do simbola: Prijedlozi tetovaža za cool muškarce

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime