Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Lijepe vijesti: Advent u Zagrebu ponovo se vraća u starom ruhu

Turistička zajednica grada Zagreba i Javna ustanova Maksimir zajednički kreću s novim konceptom Adventa, time smatraju da će na puno bolji način upravljati ovako velikom i značajnom manifestacijom

Prošle godine Advent u Zagrebu održan je u drukčijem, skromnijem ozračju. Nekima se svidio, nekima ne.No kućice se vraćaju na Zrinjevac i Tomislavac, a zagrebački Advent se širi i izvan centra. Turistička zajednica grada Zagreba i Javna ustanova Maksimir zajednički kreću s novim konceptom Adventa, time smatraju da će na puno bolji način upravljati ovako velikom i značajnom manifestacijom za Grad Zagreb te koji će još više potaknuti kreativnost i dobre ideje u osmišljavanju prigodnih adventskih aktivnosti i događanja, poručili su iz Grada.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Advent Zagreb Magic 🎅 (@zagreb.advent.magic)

Nove lokacije

Za organiziranje božićnih manifestacija predviđene su lokacije Trg bana Josipa Jelačića, Europski trg, Ulica Augusta Cesarca, Vlaška ulica, Strossmayerovo šetalište, Plato Gradec, Strossmayerovo šetalište, Trg dr. Franje Tuđmana, Maksimir, Kvaternikov trg, Trešnjevka, Vrapče, Gornja Dubrava, Sesevete, Peščenica, Kozari bok, Novi Zagreb – istok i zapad, Podsljeme.

Što će se održavat na lokacijama i kako će ovogodišnji Advent izgledati, još nije poznato u cijelosti. Mi se samo nadamo da će biti bolji od prošlogodišnjeg i da će vratiti ljude na ulice i zabavu u grad. Spremni smo za ukusne kobasice i zabavu do jutra uz drage ljude.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime