Subota, 27 travnja, 2024

Lipanjski horoskop predviđa vrlo dramatičan početak ljeta

Nadajmo se da će nadolazeći mjesec proći dobro za sve nas. Ako je po horoskopu, bit će turbulentan, kako i priliči ljetu! 

Prva polovica godine je skoro za nama, a lipanj će u horoskopskom kalendaru donijeti neke uzbudljive zaokrete. Sunce nas obasjava izvana, ali smo obasjani i znatiželjom, svježim idejama i željom za društvenim povezivanjem. Takva energija potrebna nam je da bismo se snašli u mnogim zaokretima i kozmičkim hirovima koje nam sprema lipanjska astrologija. Iako je lipanj u znaku blizanaca, ovaj mjesec započet će s dvije konjukcije u znaku bika. Prva je između Jupitera i Sjevernog čvora sudbine. Već prvog dana u mjesecu mogli bismo uočiti proširenu vezu sa svrhom našeg života i vjerom da stvari funkcioniraju točno onako kako su suđene. Nekoliko dana kasnije Merkur se poravnava s nepredvidivim Uranom u Biku. To bi nam se moglo očitovati u nekim neočekivanim situacijama: možda neki šokantan naslov u novinama, ili nam možda sine neka genijalna ideja? Vidjet ćemo! 

Oprezno s trošenjem

Iluminirajući puni mjesec u strijelcu osvijetlit će vašu želju za avanturom, tjerajući nas da istražujemo izvan svoje neposredne okoline i posežemo dalje prema svojim težnjama. 

Mars u lavu ovog mjeseca pobudit će još više vatrene energije u ovom znaku. Tako će nositelji ovog horoskopskog znaka biti nadahnuti za snažnije povezivanje sa svojim ciljevima. 

Zahvaljujući nadolazećoj retrogradnoj Veneri ulazimo u razdoblje pojačane ljubavne topline, i to baš na vrijeme – na ljeto! Tijekom mjeseca, Venera će biti u napetosti s opsesivnim Plutonom i Jupiterom, pa se čuvajte pretjeranog trošenja, uspoređivanja s drugima ili prebrzog uskakanja u romansu. 
 

Druga polovica mjeseca 

Sredinom mjeseca u potpunosti ćemo se prilagoditi frekvenciji sezone blizanaca. Društveni blizanci riskirat će slijedeći svoje srce, dok će vodenjak i jarac konačno obraditi neke skrivene informacije ili potisnute ideje. 
 

17. lipnja počinje retrogradni Saturn u Ribama. Ovaj strogi i ozbiljni planet se okreće do 4. studenog, dajući nam priliku da poradimo na svojoj karmi i svojim obvezama. U posljednju trećinu mjeseca ulazimo s ljetnim solsticijem 21. lipnja. Ovo također označava prvi dan sezone raka, gurajući njegu i udobnost na vrh naše liste prioriteta. Osjetljivost i intuicija mogu nas preplaviti kako se približavamo kraju mjeseca. 

Nadajmo se da će nadolazeći mjesec proći dobro za sve nas. Ako je po horoskopu, bit će turbulentan, kako i priliči ljetu! 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime