Četvrtak, 16 svibnja, 2024

Ljetni horoskop 2023: Kako imati najbolje ljeto u životu?

Ljetni horoskop je veoma zanimljiv obzirom da će čak šest planeta biti retrogradno ovog ljeta: Merkur u Djevici, Venera u Lavu, Jupiter u Biku, Uran u Biku, Saturn u Ribama, Neptun u Ribama, Pluton u Vodenjaku i Jarcu

Ljeto je već u punom jeku, a vrućina polako raste. Situacija na nebu je poprilično zanimljiva i uzbudljiva. Ljetni horoskop je zanimljiv, budući da je čak šest planeta retrogradno ovog ljeta: Merkur u Djevici, Venera u Lavu, Jupiter u Biku, Uran u Biku, Saturn u Ribama, Neptun u Ribama, Pluton u Vodenjaku i Jarcu. Osjećat ćemo se pomalo zaglavljenima u situacijama sve dok se energija ne promijeni pred kraj ljeta. Romantični planet, Venera, kreće retrogradno u strastvenom znaku Lava od 22. srpnja do 3. rujna, zbog čega preispitujemo svoje veze. Srećom, zvjezdana točka Venera u Lavu 13. kolovoza je trenutak u kojem možemo vidjeti izvan izmaglice i zbrke u ljubavi i donositi odluke o partnerstvu.Retrogradni Merkur u Djevici počinje od 23. kolovoza do 15. rujna, nudeći nam priliku da razmislimo i razumijemo svoju prošlost, što će nam pomoći da krenemo naprijed. Najbolji dan retrogradnog Merkura je 6. rujna, kada se Sunce i Merkur poravnaju — koristite to kao datum za poduzimanje radnji. Retrogradni Uran u Biku od 28. kolovoza do 26. siječnja 2024. traži od nas da polako uvodimo promjene i rast u svoje živote. Rijedak Plavi Mjesec u Ribama (drugi Pun Mjesec u mjesecu) pojavljuje se 30. kolovoza, tražeći od nas da svoje snove i vizije pretvorimo u stvarnost. Retrogradni Jupiter u Biku počinje 4. rujna i traje do 30. prosinca, donoseći nam sreću i obilje opuštenim tempom.

Ovan

Bivša ljubav želi se vratiti u vaš život. Poslušajte što vam imaju za reći i uvjerite se da su njihove izjave ljubavi u skladu s njihovim djelima. Ako to učine, trebali biste im oprostiti i ponovno izaći s njima. Međutim, ako ne osjećate da je to, što je brže moguće pobjegnite iz njihovih ruku. 

Bik

Iako se opirete rastu, širite svoje horizonte i razvijate svoj ukus. Budući da ste stoički i kruti Bik kakav jeste, možda ćete osjetiti da je promjena u suprotnosti s vašim prirodnim instinktima. Oduprite se unutarnjem strahu i naučite ići s vodom. Kad ljeto završi, moći ćete krenuti naprijed i transcendirati se u osobu koja vam je suđeno postati u ovom trenutku.

Blizanci

Ovo je vaše ljeto veselja! Ne postoji događaj na koji nećete biti pozvani i poziv koji ćete odbiti. Budući da ste društveni leptir, bitno je osigurati da svi vaši prijatelji dolaze zajedno radi zabave — stoga preuzmite uzde i proširite vijest u grupnom chatu kako biste bili sigurni da nisu isključeni iz događaja.

Rak

Sad kad nemate obveza, tražite aktivnost koja će vam zaokupiti vrijeme, a koja ne uključuje puno obveza koje vam se nedaju raditi. Isprobajte neku kreativnu zanimaciju koja je u skladu s vašom urođenom umjetnošću, emocijama i intuicijom. Uzmite prazno platno i počnite slikati u prirodi. Iznenadit ćete se koliko je priroda inspirativna i koliko se volite izražavati kistom. Ovo može postati vaš novi omiljeni hobi ili čak životni poziv.

Lav

Ovo je sezona istraživanja, putovanja i avantura. Spakirajte kovčeg, uzmite putovnicu i planirajte odmor s nekoliko svojih najboljih prijatelja. Čak i ako se odlučite na kratko putovanje, osjećat ćete se slobodno i puni uzbuđenja da vidite nova mjesta. Osim toga, imat ćete mnogo veselih i lijepih fotografija koje možete dodati na svoju Instagram mrežu ili videozapise za TikTok kako biste prikazali vrhunce svog nevjerojatnog odmora.

Djevica

Hladno, odgovorno, skromno ljeto ne znači da se nećete stalno družiti — samo da uravnotežujete zabave na plaži sa svojim dnevnim obvezama kako biste bili sigurni da nećete pretjerano dopuštati da vas ometaju ljetne svirke. Istini za volju, želite se družiti sa svojim prijateljima – ali samo vikendom i povremeno navečer.

Vaga

Nova grupa prijatelja dočekuje vas raširenih ruku. Međutim, to ne znači da biste se trebali odmaknuti od svoje trenutne ekipe i družiti se s ljudima koje ste upravo upoznali. Budite društveni poveznik dviju grupa okupljajući ih zajedno. Budući da ste mirotvorac, trebali biste organizirati okupljanje koje će sve ujediniti. Tako ćete svoje stare i nove prijatelje moći uključiti u svoje društvene aktivnosti i izlete.

Škorpion

Zaslužujete veliko tapšanje po ramenu za sav rad i trud koji ste uložili u svoj posao. Napori i isticanje mogli bi dovesti do mogućeg promaknuća. Stoga se mučenje tijekom sljedećih nekoliko mjeseci isplati jer bi moglo utjecati na vašu budućnost. 

Strijelac

Imate sve razloge da uživate na moru i u odmoru. Sve dok ste voljni uhvatiti se u koštac s izazovima i prihvatiti život punim plućima – što bi vam trebalo biti vrlo lako – probijat ćete se kroz manje stresove koji vam stoje na putu do ljetnih radosti.

Jarac

Zaboravite na svoje brige i pobjegnite u svoje fantazije — pod tim mislimo na štivo za plažu koje s užitkom golica vaš intelekt i duhovitost. Prije nego što shvatite, pisanje vaše priče moglo bi vam oduzeti mnogo vremena. Čak i ako niste spremni da ga netko vidi, poželjet ćete podijeliti nekoliko scena sa svojim najboljim prijateljima i dati im da izvedu dio dijaloga. Bit će sjajno čuti vaše riječi na djelu.

Vodenjak

Potresi i uzburkanja iz dana u dan donositi će promjene u partnerskim odnosima. To ne znači da se partnerstvo bliži kraju, već da je u zastoju sve dok oboje ne napravite kompromis i ne pronađete sredinu prema kojoj ćete se kretati. Srećom, uspjet ćete se okupiti do zadnjih dana ljeta.

Riba

Ljeto je čarobno godišnje doba u kojem ćete se osjećati kao da ste na vrhu svijeta. Provest ćete se fantastično sve dok ste prisutni i voljni biti u trenutku (umjesto da brinete o posljedicama svojih postupaka, koje su male). Pokušajte reći “da” više aktivnosti i nastojanja da prigrlite pravi duh i energiju sljedećih nekoliko mjeseci. Carpe diem, Ribe!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime