Srijeda, 15 svibnja, 2024

Nova era kompaktnih crossovera: Novi Lexus LBX osvaja Zagreb svojim luksuzom i inovacijama

Automobil je privukao znatnu pažnju svojim elegantnim dizajnom i tehnološkim inovacijama koje su inače sinonim za Lexus

U Martićevoj ulici u Zagrebu nedavno je predstavljen novi LBX, kompaktni crossover renomiranog japanskog proizvođača luksuznih automobila Lexus. Ovaj automobil privlači pažnju svojim suvremenim linijama pod nazivom ‘Resolute Look’, koje definiraju njegov eksterijer. No, ono što čini LBX istinskim draguljem je njegova sposobnost da prenese kvalitetu ‘klasa iznad’ na način koji biste očekivali samo od većeg i skupljeg modela višeg segmenta. Od dizajna do udobnosti i uređenja interijera, LBX pruža iskustvo luksuza koje nadmašuje očekivanja u svakom pogledu.Kako su organizatori najavili, predstavljanje LBX-a izdvojilo se kao nešto potpuno drugačije od uobičajenog, što se pretvorilo u ugodan dan ispunjen raznolikim i zanimljivim sadržajima. Automobil je privukao znatnu pažnju svojim elegantnim dizajnom i tehnološkim inovacijama koje su inače sinonim za Lexus. Posjetitelji su imali priliku testirati automobil na licu mjesta, a prvi dojmovi nakon vožnje sugeriraju da bi LBX mogao postati izuzetno popularan među vozačima i vozačicama.

Događaj obogaćen neočekivanim aktivnostima

Na događanju se okupilo mnoštvo ljudi među kojima je bilo i poznatih osoba iz svijeta
zabave, javnog života, biznisa i medija poput pjevača Damira Kedže i Natalie Balmix,
voditeljice Edine Pršić Babić, influencerice Dubravke Švegar, Korane Marović i brojnih
drugih. Svi su oni iskoristili prigodu da prošeću po lijepom vremenu i popiju kavu s prijateljima, ali i da usput dožive nešto novo.

Edina Pršić Babić

Oduševila ih je Boška Bahtijarević iz concept store Tvoje koja im demonstrirala kako se aranžira cvijeće na japanski kenzan način. Slikar Hrvoje Majer bio je apsolutni hit na događanju. Potaknuo je goste da svoju svakodnevicu ožive bojama i u svojoj radionici strpljivo objašnjavao kako se uz izbor pravih boja jednostavnim potezima ravnala može kreirati čista umjetnost. Katarina Vrenc pripremila je izniman japanski cheesecake s jagodama, dok je Program Bar bio zadužen za osvježenje s japanskim yuzu koktelom. Lexus LBX tako je običnu subotu u kvartu pretvorio u zaista poseban dan.

LBX model čini luksuz osobnim pa samim time nudi mogućnost personaliziranja vozila vašim potrebama. Kako biste osjetili ugođaj koji ovaj automobil pruža, javite se u Lexus centar Zagreb i naručite na testnu vožnju. Vožnja LBX-om će zasigurno vaš dan učiniti posebnim.

Fotografije: Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime