Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Pažljivo s otkrivanjem tajni: 3 horoskopska znaka koja ih ne znaju čuvati!

Dakle, sljedeći put kada sretnete jednog od ovih znakova, možda nemojte odmah podijeliti cijelu svoju životnu priču

Svi mi imamo tog jednog prijatelja s kojim ne možemo podijeliti nikakve tajne jer oni nikada ne drže usta zatvorena. Ovaj aspekt njihove osobnosti ne čini da ih volimo manje, samo nas tjera da svoje tajne držimo malo više u sebi. Ali ako je vaš najbolji prijatelj otkrio previše vaših tajni, to možda nije u potpunosti njihova krivnja jer prema astrologinji Brandyn Lee, najveći tračeri često su jedan od ova tri horoskopska znaka.Od zabava iznenađenja do spojeva, postoje neke tajne koje ne možemo reći svom najboljem prijatelju, a da cijeli svijet ne sazna. Većinu vremena njihova želja za ogovaranjem ne dolazi sa zlonamjernog mjesta, pogotovo ako su jedan od ova tri znaka. Astrolog Brandyn Lee (aka @brandynlee1 na TikToku) govori o tome koji će pripadnici zodijaka najvjerojatnije otkriti sve vaše tajne, iako je važno imati na umu da se to ne odnosi na sve. Dakle, sljedeći put kada sretnete jednog od ovih znakova, možda nemojte odmah podijeliti cijelu svoju životnu priču.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja) 

Blizanci su jedan od horoskopskih znakova koji najviše tračaju, tvrdi astrolog. Vladajući planet Blizanaca, Merkur, vlada komunikacijom, po čemu je ovaj zračni znak dobio nadimak “komunikator” zodijaka. Dakle, sljedeći put kada budete imali vrući trač, možda biste trebali razmisliti dvaput prije nego ga kažete prijateljima Blizancima, jer je dijeljenje tajni u osnovi dio njihovog DNK.

“Blizanci se toliko udube u razgovor da ponekad tajne jednostavno iskliznu s njihova jezika, prije nego što uopće shvate da su išta rekli”, kaže Lee. Također, moguće je da uljepšaju istinu kako bi priča bila zanimljivija ili kako bi se uklopili u društvo.

Donosimo najbolje hobije za opuštanje u zatvorenom – za svaki horoskopski znak

Škorpion (23. listopada – 22. studenog)

Škorpion također voli tračati, tvrdi astrolog. Možda ćete se iznenaditi što se nalazi na ovom popisu, ali tajanstveni vodeni znak potajno voli izazivati dramu. Njihova ljubav prema miješanju lonca je tu, zato što su “tipovi koji proliju čaj i onda se ponašaju kao da nemaju ništa s tim”, kaže Lee, i ne boje se biti “manipulativni kako bi izvukli tajnu”. 

“Budite na njihovoj lošoj strani i reći će sve vaše tajne i neće čak ni dvaput razmisliti o tome! Kada je riječ o njihovim vlastitim tajnama, one su pod ključem. Ali tuđe? Sretno s njima!” upozorava astrolog. P.s. Blair Waldorf iz Tračerice je Škorpion, pa….

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Strijelac također voli dobar trač. Prema Leeju, Strijelci se toliko uzbude zbog tajne da jednostavno ne mogu, a da na kažu sve. “Strijelac je tip koji vam želi prirediti iznenađenje za rođendan, a zatim vas prije toga pita želite li znati kakvo je iznenađenje”, kaže Lee. 

Stručnjak također objašnjava da bi njihova brutalno iskrena osobnost također mogla biti uzrok njihovih otvorenih usta: “Ako se vaša tajna slučajno nađe u mozgu tijekom njihovog trenutka iskrenosti, računajte na to da će biti izlanuta.” Međutim, unatoč tome, Lee vjeruje da Strijelci ne dijele tajne sa zlom namjerom – samo su uhvaćeni u trenutku i ne mogu si pomoći.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime