Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Zapisano u zvijezdama: Otkrijte koji je vaš najsretniji dan u 2022. godini

U ovoj godini će biti nekoliko posebnih kozmičkih trenutaka koji će nekima od nas donijeti dodatnu sreću i uzbuđenje

Imamo odlične vijesti – 2022. će biti godina puna nade i optimizma za sve znakove zodijaka. Također, bit će nekoliko posebnih kozmičkih trenutaka koji će nekima od nas donijeti dodatnu sreću i uzbuđenje. Zasigurno ćete poželjeti obilježiti svoj najsretniji dan za vaš horoskopski znak 2022. godine.Postoji nekoliko koncepata u astrologiji na koje je posebno važno obratiti pažnju kada tražite sreću. Kada je riječ o planetima, na primjer, Venera i Jupiter su dvije sretne zvijezde u kozmosu. Poznati kao “benefici”, ovi planeti su omiljeni jer donose općenito povoljan, pozitivan i blagotvoran utjecaj na kartu.

Jupiter je planet sreće, što objašnjava zašto je poznat kao “veći dobrotvor”. Povezan je s temama poput obilja, rasta, prosperiteta i sreće. Venera, poznata kao “manji dobrotvor”, planet je koji vlada našim vrijednostima. Teme poput ljubavi, romantike, novca, ljepote i užitka potpadaju pod Venerinu luksuznu jurisdikciju. 

Kada su u pitanju veze između planeta, aspekti trigona smatraju se jednim od najsretnijih od svih. Aspekti konjunkcije (kada se planeti spoje u istoj točki zodijaka) također mogu biti vrlo povoljni, jer označavaju početak novog ciklusa između dva planeta.

Donosimo najsretniji dan za svaki horoskopski znak u 2022.!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja) – najsretniji dan: 18. kolovoza 2022.

Pripremite se za godinu punu rasta, magije i sreće. Sretni planet Jupiter obilazi vaš zodijak od 10. svibnja do 28. listopada – dio tranzita koji se događa samo jednom svakih 12 godina – stoga je vrijeme da se usredotočite na širenje i nove prilike. Jedna od visokih točaka ovog razdoblja dogodit će se 18. kolovoza, kada će Jupiter formirati harmoničan aspekt trigona s ljupkom Venerom. Venera će u ovom trenutku osvijetliti vašu petu kuću romantike, strasti i kreativnosti, tako da će to biti nevjerojatno vrijeme za ljubav i spojeve. Ova povezanost i također će vam donijeti mnoštvo inspiracije za umjetničke pothvate, stoga iskoristite čaroliju.

Bik (20. travnja – 20. svibnja) – najsretniji dan: 13. svibnja 2022.

Ove godine krećete u veliko razdoblje transformacije. Sjeverni čvor sudbine ulazi u vaš znak 18. siječnja — upad koji se neće ponoviti gotovo dva desetljeća — što znači da će vam sljedećih nekoliko godina donijeti niz pomrčina koje će vam pomoći da se uskladite s vašom sudbinom, kao što će vam pomoći da prihvatite novu verziju sebe. Posebno snažan trenutak nastupit će 13. svibnja, kada će se sunce u vašem znaku poravnati sa sjevernim čvorom. Dolazeći samo dva tjedna nakon pomrčine Sunca u Biku, ovaj dan će vjerojatno donijeti jasnoću o vašem pravom pozivu, a pojavit će se i novi dijelovi vašeg identiteta.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja) – najsretniji dan: 30. svibnja 2022.

Tijekom proteklih godinu i pol imali ste niz pomrčina koje su uzdrmale vaš identitet i odnose, Blizanci – ali 2022. vam daje povoljnu priliku da u potpunosti prihvatite ovu novu i nadograđenu verziju sebe. Snažan mladi mjesec u vašem znaku 30. svibnja posebno vam donosi jednu od najsretnijih prilika u godini da manifestirate svoje želje i svoje snove pretvorite u stvarnost.

Ova lunacija povoljno se povezuje i s obilnim Jupiterom i s Marsom orijentiranim na akciju, donoseći vam sreću i motivaciju koja vam je potrebna da brzo pokrenete svoje osobne ciljeve. Vaš vladajući planet Merkur bit će u kvadratu sa strogim Saturnom, ali će također formirati skladne aspekte i s mističnim Neptunom i s transformacijskim Plutonom, što će pojačati vašu intuiciju i omogućiti vam da jasnije vizualizirate svoje snove.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja) – najsretniji dan: 17. srpnja 2022.

Sunce i Merkur će se upravo uskladiti u vašem znaku, formirajući ono što je poznato kao Merkur cazimi, što znači da je Merkur “u srcu sunca”. Ovaj aspekt pomaže unijeti autentičnost i jasnoću u naše riječi i misli, a vi ćete to osjetiti snažnije od većine. Sunce i Merkur u Raku zajedno će tvoriti sretan trigon sa sanjivim planetom Neptunom, što ga čini odličnim danom za duhovno usklađivanje, kreativne projekte i pojačanu intuiciju.

To je također sjajan dan za napredovanje u karijeri i umrežavanje, zahvaljujući motivirajućoj vezi između energičnog Marsa i sretnog Jupitera. Povrh svega, blagotvorna Venera također će ući u vaš znak ovog dana, čime će započeti mjesec ljepote, ljubavi i luksuza u vašem životu.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza) – najsretniji dan: 31. srpnja 2022.

Ljeto je uvijek vaše vrijeme da zablistate, ali ova godina bit će ispunjena s još više strasti i kreativnosti nego inače. To je zato što će Jupiter osvjetljavati vašu petu kuću radosti i romantike tijekom cijele sezone Lava. Vi ćete moći još snažnije iskoristiti ovu sretnu energiju 31. srpnja, kada će se formirati vaš vladajući planet, sunce, stvoriti trigon s Jupiterom. Ovo je vrijeme da slijedite svoje srce, prihvatite ono što vas nadahnjuje i zaljubite se. Također je posebno dobro vrijeme da svoju strast pretočite u umjetničke projekte.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna) – najsretniji dan: 16. veljače 2022.

Započinjemo godinu s mjesecom Venere koja se retrogradira kroz sektor romantike i strasti na vašoj karti, što bi moglo izazvati osjećaje o prošlim vezama i potaknuti veliku ponovnu procjenu kada su u pitanju vaše sklonosti prema spolu i spojevima. Međutim, 16. veljače će biti vrijeme da krenete u potpuno novi ciklus ljubavi – i to ne samo zato što je Valentinovo. To je zato što će se ljubavni planet Venera i planet seksa Mars spojiti u vašoj koketnoj petoj kući koja nudi nove romantične veze i priliku da u potpunosti integrirate lekcije koje ste naučili tijekom siječanjskog retrogradnog razdoblja.

Vaga (23. rujna – 22. listopada) – najsretniji dan: 22. listopada 2022.

Vaš vladajući planet Venera većinu će sezone Vaga provesti osvjetljavajući vaš znak, čineći vaš rođendanski mjesec još luksuznijim i ljepšim nego inače. A na kraju sezone Vage, 22. listopada, čeka vas dodatno iznenađenje – budući da će prekrasna Venera i blistavo sunce formirati super-posebno poravnanje u vašem znaku poznatom kao “Zvjezdana točka Venere”. Ovaj sretni aspekt donosi magiju i romantiku, kao i uzbudljiv novi početak vezan uz užitak, želju i kreativnost. 

Škorpion (23. listopada – 21. studenoga) – najsretniji dan: 15. studenoga 2022.

Sezona vašeg rođendana ove će godine biti posebno sparna budući da će planet ljepote Venera krasiti vaš znak svojom glamuroznom prisutnošću veći dio mjeseca, dok će ekspanzivni Jupiter donositi sreću u vašu petu kuću romantike ispunjenu strastima. Ova dva dobrotvorna planeta će obasuti dodatne blagoslove na vas (i vaš ljubavni život) 15. studenoga, kada tvore skladan trigon aspekt jedan prema drugom. Uvidjet ćete da stvari u ljubavi i spojevima teku puno lakše nego inače, stoga iskoristite ovo povoljno kozmičko razdoblje u svoju korist i zabavite se.

Strijelac (22. studenoga – 21. prosinca) – najsretniji dan: 23. studenoga 2022.

Nakon godinu i pol pomrčina koje pogađaju vaš horoskopski znak, 2022. donijet će povoljnu priliku da nježno integrirate nadogradnje koje su se dogodile u vašem životu u tom razdoblju. Mladi mjesec u vašem znaku 23. studenog bit će jedna od najsretnijih prilika u godini da manifestirate svoje želje i pokrenete uzbudljive nove avanture.

Tijekom ovog lunarnog resetiranja, također ćete imati blagotvornu Veneru i komunikativnog Merkura u svom znaku, dajući vam jasnoću i gracioznost dok započinjete nove projekte ili odnose. Sunce i Mjesec također će se skladno povezati s Jupiterom, vašim vladajućim planetom, koji ovu lunaciju povezuje s još više sreće i magije.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja) – najsretniji dan: 18. siječnja 2022.

Započinjemo godinu s ljubavnim planetom Venerom koja se retrogradira u vašem znaku, Jarcu, koji vas šalje na duboko putovanje ponovne evaluacije kada je u pitanju ono što cijenite. Također ćete staviti naglasak na ono čemu želite dati prioritet u odnosima – što će rezultirati velikim sjajem za vaš ljubavni život tijekom 2022.

Posebno sretan trenutak dolazi usred sezone Jarca, 18. siječnja, kada se sunce i blagotvorna Venera spoje u vašem znaku. Ovdje će formirati posebno poravnanje poznato kao “Zvjezdana točka Venere”, koja vam daje dodatno samopouzdanje, nove romantične prilike i prijeko potrebnu jasnoću o tome što želite od ljubavi.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače) – najsretniji dan: 6. ožujka 2022.

Pripremite se gledati kako iskre lete i prihvatite potpuno novi ciklus kada su u pitanju ljubav i strast jer se senzualni planet Venera poravnava s podebljanim planetom Marsom u vašem znaku 6. ožujka. Aspekt konjunkcije između planeta ljubavi i seksa neće se ponoviti u vašem znaku još dvije godine, tako da ovo označava povoljan novi početak za vas u vašim odnosima, seksualnom izražavanju, pa čak i kreativnim nastojanjima. 

Ribe (19. veljače  -20. ožujka) – najsretniji dan: 12. travnja 2022.

Ovo je jedna od najmističnijih godina vašeg života, a posebna kozmička povezanost koja se odvija 12. travnja jedan je od glavnih razloga zašto. Tog dana, dobrotvorni planet Jupiter – koji je planetarni vladar Riba u tradicionalnoj astrologiji – spaja se s vašim modernim planetarnim vladarom, sanjivim Neptunom, u vašem kućnom znaku.

Ovo prekrasno usklađivanje pojačat će vašu kreativnost, ispuniti vas inspirativnim novim idejama, poboljšati vašu glamuroznu stranu, pa čak i donijeti duhovna buđenja koja će vam omogućiti nesmetan pristup vašem višem ja. Ova dva duhovna planeta nisu se spojila u Ribama više od 150 godina, i neće to učiniti više u našem životu, stoga iskoristite magiju.

Pročitajte još...

Ovo su najbolji hobiji za opuštanje u zatvorenom – za svaki horoskopski znak

Svoj horoskopski znak možete koristiti kao polazište za pronalazak vašeg savršenog hobija. Vatreni znakovi vole pažnju, pa će se pronaći u nečemu poput karaoka, vodeni znakovi trebaju izbaciti sve osjećaje, možda učenjem novog instrumenta, dok će zemljani znakovi vjerojatno uživati u pečenju...

50 činjenica o horoskopu koje će vas sigurno iznenaditi i zaintrigirati

Čak i ako se smatrate ljubiteljem astrologije, sigurno ne znate sve o njoj. Čini nam se kako bi vas neke od ovih 50 činjenica o horoskopu koje smo pronašli, mogle iznenaditi - kao, primjerice, koji znakovi prevladavaju među predsjednicima, a koji među ubojicama, tko je najrjeđi znak, a koji su skloni nesrećama...

Što kažu zvijezde: Kada je svaki planet retrogradan u 2022. i što to znači za nas?

Uzmite svoj kalendar i zapišite datume kada se sve retrogradnosti događaju u 2022. godini. Uz njih ćete imati dovoljno 'krivaca' za razne zgode i nezgode koje će vam se možda događati u ovoj godini

Zapisano u zvijezdama: Kojim horoskopskim znakovima je 2022. sretna, a kojima izazovna godina?

Samo nekoliko dana prije kraja 2021., planet Jupiter je ušao u sanjive Ribe, gdje će ploviti veći dio godine. Ovaj ulazak donosi osjećaj idealizma i sreće svim znakovima zodijaka te razdoblje velikog rasta kada je u pitanju duhovnost, kreativnost, pa čak i romantika

Povezano

Kako je Gwyneth Paltrow postala nova TikTok zvijezda?

Glumicu i wellness influencericu tuži muškarac koji tvrdi da se zaletjela u njega s leđa dok je neoprezno skijala 2016. godine. Ono što je zanimljivo je da suđenje javno i veoma brzo je postalo viralno na TikToku

Kako napraviti top sadržaj za društvene mreže na kojem će vam svi zavidjeti?

Nama je za oko zapela jedna super kreativna ideja, a riječ je o unikatnim portretima koji se rade uz svjetlost svijeće ili bilo koji drugi izvor svijetla, zvuči fora?

IN MEMORIAM: Žare Batinović: Najzaposleniji spotovski redatelj na hrvatskoj glazbenoj sceni

Gotovo da nije bilo glazbenog imena iz Splita, a potom i šire kojima Žare nije odradio barem jednu ekranizaciju singlova u formi video spota

No Bra Day: Je li napokon vrijeme da grudnjaku zauvijek kažemo – ne?

Bilo da ste zagovornica nošenja grudnjaka ili ne, važno je da znate da su obje odluke osobni izbor i ne čine vas manje ili više ženstvenom i samostalnom. No, preventivni godišnji pregled grudi svima je obavezan

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime