Ponedjeljak, 20 studenoga, 2023

Znanost potvrdila: Regé Jean-Page je najljepši muškarac na svijetu

Glumac koji je glumio Simona Basseta, vojvodu od Hastingsa u hit drami, analiziran je u odnosu na drevna znanstvena istraživanja i rezultati su pokazali da je njegovo lice savršeno

Regé Jean-Page, koji je stekao slavu nakon što je glumio u Netflixovom Bridgertonu,  proglašen je najatraktivnijim muškarcem na svijetu. Glumac koji je glumio Simona Basseta, vojvodu od Hastingsa u hit drami, analiziran je u odnosu na drevna znanstvena istraživanja i rezultati su pokazali da je njegovo lice savršeno. Prema grčkom zlatnom omjeru ljepote Phi – koji mjeri fizičko savršenstvo – utvrđeno je da je Regé 93,65 posto savršen. Za petama mu je bio Chris Hemsworth iz “Thora” s 93,53 posto, Michael B Jordan iz “Black Panthera” s 93,46 posto, a na četvrtom mjestu, pjevač i srcolomac “Harry Styles” s 92,30 posto.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Kako je došlo do ovih zaključaka?

Dr. Julian De Silva, kozmetički kirurg, sastavio je popis koristeći najnovije tehnike kompjutoriziranog mapiranja. Objašnjavajući kako proces funkcionira, stručnjak je rekao: ‘Ove potpuno nove tehnike računalnog mapiranja omogućuju nam da riješimo neke od misterija o tome što je to što nekoga čini fizički lijepim, a tehnologija je korisna pri planiranju operacija pacijenata.’

Zatim je pojasnio zašto je glumac zauzeo prvo mjesto: “Regé je pobijedio zbog svog klasično lijepog lica i prekrasnih smeđih očiju. Imao je najvišu ocjenu za razmak između očiju i položaj njegovih očiju također je dobio visoku ocjenu. Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, a jedina ocjena koja je dobio koja je bila nešto niža bila je širina i duljina nosa.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Nije bilo iznenađenje da lice Bridgertona među najljepšim licima svijeta jer je izazivao nekontrolirano padanje u nesvijest gledatelja tijekom seksi scena s kolegicom Phoebe Dynevor – koja je glumila Daphne Bridgerton. Nakon fantastične izvedbe u ljubavnoj seriji, zvijezda je nagoviještena kao zamjena za 007, a i kladionice ga postavljaju kao sljedećeg Jamesa Bonda.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime