Petak, 22 ožujka, 2024

Glumac Regé-Jean Page šokirao sve ljubitelje serije Bridgerton!

Netflix i Shondaland objavili su kako se zvijezda serije, Regé-Jean Page, neće pojaviti u nadolazećoj drugoj sezoni, otkrivajući vijest preko, a koga drugoga nego - Lady Whistledown

Obožavatelji ‘Bridgertona’, došlo je vrijeme da se pozdravimo sa Simonom Bassetom, vojvodom od Hastingsa! Naime, Netflix i Shondaland objavili su kako se zvijezda serije, Regé-Jean Page, neće pojaviti u nadolazećoj drugoj sezoni, otkrivajući vijest preko, a koga drugoga nego – Lady Whistledown.



“Dragi čitatelji, dok se sve oči usmjeravaju na lorda Anthonyja Bridgertona i njegovu potragu vikontese, mi se pozdravljamo s Regé-Jeanu Pageom, koji je tako trijumfalno glumio vojvodu od Hastingsa”, započinje poruka.

Druga sezona donosi više intriga i romantike

“Nedostajat će nam Simonova prisutnost na ekranu, ali on će uvijek biti dio obitelji Bridgerton”, nastavlja Lady Whistledown te dodaje: “Daphne će ostati predana supruga i sestra, pomažući svom bratu da se snađe u nadolazećoj društvenoj sezoni i onome što ona nudi – više intriga i romantike nego što moji čitatelji mogu podnijeti.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Vijest o odlasku vojvode vjerojatno neće iznenaditi ljubitelje romana Julije Quinn na kojima se serija i temelji, jer se priča lika uvelike odigrava u prvoj knjizi “Vojvoda i ja”. A vijest sigurno nije šok za zvijezdu. Zapravo je kratkoročnost uloge ono što je privuklo Pagea, otkrio je u intervjuu za Variety.

“To je priča za jednu sezonu. Ima početak, sredinu i kraj – i traje godinu dana”, rekao je Page, prepričavajući rane razgovore s producentima Shondalanda koji su mu se obratili o ulozi Simona nakon što je završio snimanje filma ‘Za ljude “. “[Pomislio sam] to je zanimljivo, jer se doimalo kao serija ograničenog trajanja. Moram ući u tu priču, moram dati svoj doprinos i tada obitelj Bridgerton kreće dalje”, objasnio je.

Page: Bila je ovo vožnja života!

Britansko-zimbabvejska zvijezda dodaje kako mu se svidjela ideja da je ‘Bridgerton’ u osnovi antologija, pri čemu je svaka knjiga (a potom i sezona) posvećena drugoj ljubavnoj priči braće i sestara. 
Vojvoda svoju ulogu na ekranu završava tako što Simon i Daphne učvršćuju svoju ljubavnu priču rođenjem njihovog prvog djeteta, sina. Izvan ekrana, Pageovo vrijeme je isteklo jer je glumac potpisao ugovor samo – za jednu sezonu.

Inače, serija “Bridgerton” je apsolutni hit na Netflixu, a streamer je izvijestio kako je rekordnih 82 milijuna domaćinstava pogledalo osam epizoda serije u prvih mjesec dana nakon Božićne premijere.

Na društvenim mrežama Page je svoje iskustvo u seriji nazvao “Vožnja života”.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Regé-Jean Page (@regejean)

Serija je također doživjela veliki uspjeh. Prošli je tjedan upravo Page osvojio prvu glumačku nagradu NAACP Image Award za najboljeg glumca u dramskoj seriji.
“Ova nagrada je za sve nevjerojatne ljude iz našeg tima koji su napravili nešto tako jedinstveno”, rekao je Page prihvaćajući nagradu te dodao: “Najveća mi je čast predstavljati ljude koje stoje iza serije i dat ću sve od sebe da toga budem dostojan.”

Na dodjeli nagrada, glumačka postava “Bridgerton” nominirana je za nagradu Screen Actors Guild Award za izvanredne nastupe u dramskoj seriji, dok je Page nominiran i za SAG nagradu za svoj nastup. Šefica Shondalanda, Shonda Rhimes, odala je počast glumcu na društvenim mrežama nakon vijesti o odlasku vojvode.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Shonda Rhimes (@shondarhimes)

Ne tugujte – Pagea možete gledati u brojnim filmovima

Kao što je najvaljeno u postu Lady Whistledown, druga sezona će se usredotočiti na najstarijeg brata iz obitelji Bridgerton, Anthonyja (kojeg glumi Jonathan Bailey) i njegovu potragu za ljubavlju. Temeljene na drugoj knjizi iz Quinninog serijala, naslovljenoj “Vikont koji me volio”, nove će epizode posebno predstaviti omiljeni lik obožavatelja, Kate Sharma, (koju glumi zvijezda “Seksualnog obrazovanja” Simone Ashley).
Daphne Bridgerton (sada vojvotkinja od Hastingsa) Phoebe Dynevor također će se vratiti u novoj sezoni, ali dok će Page kako Simon živjeti u svijetu “Bridgerton” kao Daphnein suprug, njegov se lik neće pojaviti na ekranu.

Naravno, obožavatelji će Pagea moći gledati i dalje na malim ekranima. Prethodno je glumio u filmovima “Roots” i “Sylvie’s Love”, a nedavno je završio snimanje špijunskog trilera braće Russo za Netflix “Sivi čovjek”, u kojem glumi uz Ryana Goslinga i Chrisa Evansa. Uskoro ćemo ga gledati i u glavnoj ulozi u filmu “Dungeons & Dragons” – novoj adaptaciji za Hasbro / eOne i Paramount.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime