Petak, 10 svibnja, 2024

Girls trip: 8 odredišta diljem svijeta za putovanje s prijateljicama

tražite li vikend na plaži ili odmor u gradu, ovaj popis će vam dati mnogo lokacija koje ćete jednostavno morati posjetiti

Okupite svoje najbliže prijateljice, ne štedite novac i iskoristite ovu godinu da si upotpunite kolekciju putovanja. Ako planirate vikend ili duži odmor sa svojim djevojkama, možda tražite ideje za djevojačka putovanja. Postoji toliko mnogo nevjerojatnih lokacija, idealnih za djevojačko putovanje, pa se nadamo da će vam naš popis ideja pružiti obilje inspiracije.Dakle, tražite li vikend na plaži ili odmor u gradu, ovaj popis će vam dati mnogo lokacija koje ćete jednostavno morati posjetiti.

1/ Nica, Francuska

Nica, obalni grad na jugu Francuske, savršeno je odredište za uživanje u starom i novom svijetu prekrasne zemlje. Prošećite Promenadom, posjetite više povijesnih dijelova grada i uživajte u tradicionalnoj francuskoj kuhinji na opuštenoj obali.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Nice, France (@niceislove)

2/ Tangier, Maroko

Tangier se nalazi na najvišem vrhu Maroka neposredno ispod Španjolske. Zbog ove lokacije, Tangier ima mješavinu španjolske, francuske i marokanske kulture i pritom je višejezičan. Obiđite stare kasbe, odsjednite u luksuznim rijadima i uživajte u ukusnoj marokanskoj kuhinji  u ovom metropolitanskom lučkom gradu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli 𝐓𝐀𝐍𝐆𝐈𝐄𝐑 , 𝐌𝐎𝐑𝐎𝐂𝐂𝐎 🌴✨ (@its.tangier)

3/ Miami, Florida

Niti jedan drugi grad ne vrišti ‘izlet za djevojke’ više od Miamija. Noćni život je jedinstven, plaže su prekrasne i idealno je mjesto za izležavanje na pijesku cijeli dan i plesanje cijelu noć.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Miami, Florida (@miamifloridaofficial)

4/ Málaga, Španjolska

Smještena na jugu Španjolske, Málaga je opuštena turistička destinacija sa zadivljujućom obalom, slatkim restoranima s tapasima i neobičnim izlozima koje treba posjetiti. Također je nevjerojatno prohodna sa svojim popločanim ulicama i ljepotom na svakom uglu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli 🇪🇸 Málaga | España (@malagaforlife)

5/ Otoci Turks & Caicos 

Kada razmišljate o azurnom moru, bijelom pijesku i kabanama, Turks & Caicos je vjerojatno ono što zamišljate. Ovaj arhipelag nalazi se u blizini Bahama i najbolje je mirno odredište za opuštanje sa svojim omiljenim ljudima.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Turks & Caicos Islands (@turksandcaicos_official)

6/ Joshua Tree, Kalifornija

Za djevojke koje vole glamping, Joshua Tree je pravo mjesto za to. Dok se sunčate, divite jedinstvenim pustinjskim ekosustavima i kampirate sa stilom, Joshua Tree je odlično mjesto za drugačiji izlet sa svojim djevojkama.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Joshua Tree National Park (@joshuatreenps)

7/ Ko Samui, Tajland

Ko Samui, Tajland, jedno je od najboljih mjesta u zemlji za uživanje u prekrasnoj biološkoj raznolikosti i prirodnom okolišu zemlje. Ostanite u luksuznom odmaralištu dok se upuštate u nepregledni krajolik otoka.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli This is Koh Samui • Thailand🇹🇭 (@thisiskohsamui)

8/ New Orleans, Louisiana

New Orleans mjesto je radnje omiljene komedije “Girls’ Trip” pa bi bilo jednostavno pogrešno ne uvrstiti ga na ovaj popis. Uzmite Hurricane piće sa svojim djevojkama na Bourbon Streetu, uživajte u uličnoj glazbi i kušajte divnu cajun hranu koju NOLA nudi.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Visit New Orleans (@visitneworleans)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime