Petak, 5 srpnja, 2024

15 mjesta iz ‘Emily u Parizu’ koja možete posjetiti u stvarnom životu

Na svom sljedećem putovanju u Pariz zaista možete doživjeti mnoga mjesta u kojima se provodila i Emily te uživati ​​u très bien provodu!

Sama činjenica da se popularna Netflixova serija “Emily u Parizu” snimala u francuskoj metropoli jamčila je da je scenografija u svim epizodama uistinu zadivljujuća.Druga sezona serije prikazuje još ljepša mjesta nego prva sezona jer se dio radnje preselio na jug Francuske, gdje se nalaze prekrasne plaže.

Brojna popularna mjesta Grada svjetlosti

Mnoge lokacije korištene u 2. sezoni serije lako je uočiti zbog ikonske gradske arhitekture, ali neke lokacije nisu baš onakve kakve su u stvarnosti. Produkcija je koristila razna mjesta u Parizu, a uz pomoć glumačke ekipe i Netflixa pronašli smo neka od mjesta na kojima se snimalo, a na koja zapravo možete otići i u stvarnom životu.

Zapamtite ih ili zapišite pa na svom sljedećem putovanju u Pariz zaista možete doživjeti mnoga mjesta u kojima se provodila i Emily te uživati ​​u très bien provodu!

1/ Bateaux Mouches

Produkcija je krenula na Seinu kako bi snimila scenu zabave na Bateaux Mouches. Riječni čamci često voze uz i niz rijeku tako da možete doživjeti vlastitu romantičnu zabavu na vodi.

2/ Villefranche-sur-Mer

Emilyin izlet u St. Tropez na luksuzni vikend nije bio baš u St. Tropezu, ali je bio u blizini u Villefranche-sur-Mer i Saint-Jean-Cap-Ferratu. Obje ove prekrasne lokacije korištene su kao pozadina St. Tropeza. Bilo je nekoliko scena i iz St. Tropeza koja se mogu vidjeti u ovoj epizodi, ali veliki dio snimanja zapravo je snimljen u tim malim gradovima.

3/ Grand-Hotel du Cap-Ferrat

Zadivljujući hotel u kojem se provode Emily, Mindy i Camille u St. Tropezu je Grand-Hotel du Cap-Ferrat u Saint-Jean-Cap-Ferratu. Raskošan hotel je u vlasništvu lanca Four Seasons.

4/ Plaža Paloma

Scene u Laurent G’s u St. Tropezu snimljene su u prekrasnom beach clubu pod nazivom Paloma Beach u Saint-Jean-Cap-Ferratu.

5/ Senequier

Jedna od rijetkih pravih pozadina St. Tropeza je restoran Senequier.

6/ Versailles

Doista je snimljena raskošna epizodu u Versaillesu jer se revija Gregoryja Dupreeja (Jeremy O. Harris) nikako nije mogla održati nigdje drugdje. Palača je udaljena kratkom vožnjom vlakom od Pariza.

7/ Le Marche D’aligre

Kad Emily i Gabriel kupuju hranu za večeru, obavljaju je na Le Marche D’aligre, užurbanoj tržnici u 12. arondismanu.

8/ Le Café Marly

Emily, Camille i Sylvie uživaju u laganom ručku ispred Louvrea s legendarnim piramidama muzeja u pozadini. Sjede u Le Café Marly.

9/ Kino Le Champo

Kad Luc (Bruno Gouery) pozove Emily u kino, odlaze u kino Le Champo, što se može vidjeti na snimkama eksterijera. Ovo popularno umjetničko kazalište možete pronaći u Latinskoj četvrti.

10/ Tortuga Galeries Lafayette Paris Haussmann

Kad Emily konačno natjera Camille da je sasluša o situaciji s Gabrielom, sastaju se u Tortuga Galeries Lafayette Paris Haussmann s pogledom na Palais Garnier u pozadini.

11/ Pont des Arts

Jedno od mjesta na kojem Mindy pjeva s Benoitom je na Pont des Arts, pješačkom mostu preko Seine.

12/ Fontaine Saint-Michel

Mindy i njezin novi bend nastupaju jedno poslijepodne u Fontaine Saint-Michel, koji se nalazi u 6. arondismanu.

13/ Émile Anthoine stadion

Gabriel i Alfie se natječu na stadionu Émile Anthoine, s prekrasnim pogledom na Eiffelov toranj u pozadini.

14/ Le Château de Sonnay

Le Château de Sonnay ponovno je pozadina za dom Camilleinih roditelja. Prekrasna zgrada nalazi se nekoliko sati izvan Pariza i datira stotinama godina unazad.

15/ Roxie

Mindyna uloga Dame Pipi kao stvorena je za stvarni večernji klub Roxie. Možete ga pronaći u 8. arondismanu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime