Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Top 3 idealne lokacije za vikend bijeg iz Zagreba

Pronašli smo savršena mjesta za uživanje u prirodi, šetnjama i slasnim zalogajima i to na 45 minuta vožnje automobilom od Zagreba

Nakon radnog tjedna prepunog obaveza i aktivnosti ne sumnjamo da ste za vikend spremni na bijeg od svakodnevice. Obzirom da tijekom cijelog tijedna jurimo i žurimo negdje, ne stignemo vijdeti obitelj i sigurno ste željni provest kvalitetno vrijeme s njima. Djeca imaju svoje obveze, odrasli svoje i često se tijekom tjedna ulovite samo prije spavanja, pa je vikend idealan za nadoknađivanje izgubljenog zajedničkog vremena.  Pred nama je predivan, sunčani vikend, a kako biste si malo promijenili dane i ritam, izleti van grada su najbolji način za to. Možda niste unaprijed planirali gdje i kada ići, ali mi smo odabrali lokacije na koje možete pobjeći bez prethodnog planiranja. Pronašli smo savršena mjesta za uživanje u prirodi, šetnjama i slasnim zalogajima i to na 45min vožnje autom od Zagreba. Nakon depresivnog siječnja i veljače, hvatajmo svaku zraku sunca u ožujku jednodnevnim izletima.

Vuglec breg

Mjesto gdje se tradicija sljubila s današnjicom! Uživajte u pogledu na Zagorske brege uz slasni pjenušac i patkicu z mlincima.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vuglec Breg (@vuglecbreg)

Seoski turizam Kezele

Na moslavačkom stolu svaki će posjetitelj naći nešto sebe, a autohtoni škrlet okrijepit će vaša nepca. Na imanju se nalaze stare drvene kućice, štala sa domaćim životinjama i etnografska zbirka s čudesnim starinama dok će se djeca zaljubit u prostrano igralište.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Seoski turizam Kezele (@seoskiturizamkezele)

 Izletište i restoran Cowboy

Doživite wild west na ranchu i približite se konjima na šumovitim obroncima Vukomerečkih gorica uz gastronomske užitake.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by izletiste Cowboy (@izletiste_cowboy)

Naslovna fotografija: Freepik

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime