Petak, 17 studenoga, 2023

5 top aplikacija pomoću kojih će vaša videa na društvenim mrežama biti savršena!

TikTok i Reels videozapisi odličan su način da se zabavite i sačuvate uspomene. Iako videozapise možete uređivati direktno u tim aplikacijama, mi vam predstavljamo top pet mobilnih aplikacija na kojima možete brzo i jednostavno urediti vaše videozapise do savršenstva

Videosadržaj već godinama polako, ali sigurno zauzima vodeću poziciju, a posljednjih godinu dana dolaskom društvene mreže TikTok te opcije Reels na najpopularnijoj društvenoj mreži – Instagramu, video je jači nego ikada. Čak su i iz samog Instagrama potvrdili kako sada prednost imaju videozapisi u odnosu na fotografije, odnosno statičan sadržaj.Video sadržaji hit su na društvenim mrežama

Video ima puno veći doseg od ostalog sadržaja

TikTok je društvena mreža koja je vrlo brzo postala veoma popularna, posebno među mladima, a bazira se na videozapisima maksimalne dužine 60 sekundi. Na početku su to bili šaljivi videozapisi koje su snimali mladi, a sada se ta mreža sve više upotrebljava i u poslovnom svijetu. Reels s druge strane opcija je kojom je Instagram odgovorio na prijetnje TikTok-a da zavlada, a to su zapravo videozapisi u trajanju od 15 ili 30 sekundi. Algoritam Instagrama posebno voli reelse pa ih ‘gura’ na explore page te reels ima čak 2,5 puta bolji doseg od ostatka sadržaja na Instagramu.

Zbog svog formata reels privlači više pažnje, ali i zadržava korisnike, što je za sve koji Instagram upotrebljavaju u poslove svrhe posebno dobro. I TikTok i Reels videozapisi odličan su način da se zabavite i sačuvate uspomene, iako videozapise možete uređivati direktno u ovim aplikacijama, mi vam predstavljamo top pet mobilnih aplikacija na kojima možete brzo i jednostavno urediti vaše videozapise do savršenstva.

Video sadržaji privlače više pozornosti od ostalog sadržaja.

InShot

InShot je definitivno jedna od najpopularnijih aplikacija ne samo za uređivanje video i foto materijala. Unutar ove aplikacije vrlo lako možete stvarati kolaže, uređivati fotografije i savršene videozapise. Mogućnost rezanja, ubrzanja ili usporavanja sadržaja, dodavanja tekstova, sticera i glazbe samo su dio mogućnosti, a dostupni su vam i razni filteri za vaše videozapise. Posebnost je svakako što postoji mogućnost rotiranja sadržaja, što ne posjeduje baš svaka aplikacija.

Filmigo

Filmigo je još jedna vrlo moćna mobilna aplikacija za izradu videozapisa. Vrlo jednostavno možete izraditi video u koji možete dodati glazbu, animirane naljepnice, titlove ili tekst kako bi vaš video bio savršen. Također, aplikacija nudi razne mogućnosti efekata, prijelaza i filtera, a lako možete spajati više videa, dodavati fotografije iz galerije te stvoriti pravo malo umjetničko djelo.

Canva

Vjerujemo kako ste za Canvu čuli, a vrlo vjerojatno je i koristili za izradu raznog digitalnog sadržaja. Ono što možda niste znali jest da aplikaciju Canva možete imati i na svom mobilnom telefonu te stvarati savršene videozapise pomoću nje, vrlo brzo i jednostavno. Canva vam nudi brojne opcije prilikom uređivanja videozapisa, mnoge filtere i već predložene pozadine i dizajne. Super je što možete izraditi i vaš poseban logo koji vrlo lako dodate na svoje videozapise.

KineMaster

KineMaster slovi za jednu od najjednostavnijih mobilnih aplikacija za uređivanje video sadržaja, ali nije ni malo lošija od drugih, čak naprotiv. KineMaster nudi brojne značajke i mogućnosti uređivanja videozapisa kao što su razni efekti, dodavanje melodija i teksta, a možete koristiti i već predložene dizajne unutar aplikacije. Izrezujte, spajajte, oblikujte te kombinirajte vaše videozapise, dodajte glazbu i efekte i dobit ćete jedinstven i zabavan videosadržaj brzo i jednostavno.

VideoShow

VideoShow je, kako navode, sve-u-jednom uređivač videozapisa, osim kojeg vam ništa više neće trebati za savršen videozapis. Aplikacija nudi izvrsne teme, glazbu, filtere, animirane simbole, mogućnost dodavanja tekstova i titlova i još puno toga što će vam biti i više nego dovoljno da izradite odličan videozapis.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime