Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Apple je predstavio novi iPhone 15, a mi imamo sve detalje!

Ovi uređaji su izrađeni od titana za zrakoplovstvo, materijala koji kombinira iznimnu čvrstoću s izuzetnom lakoćom, što rezultira najlaganijim Pro modelima ikada. Oblikovani rubovi i prilagodljiva akcijska tipka korisnicima omogućuju personalizaciju u korištenju iPhonea

Apple je predstavio svoje najnovije modele, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max, koji su dizajnirani s posebnom pažnjom prema inovacijama. Ovi uređaji su izrađeni od titana za zrakoplovstvo, materijala koji kombinira iznimnu čvrstoću s izuzetnom lakoćom, što rezultira najlaganijim Pro modelima ikada. Oblikovani rubovi i prilagodljiva akcijska tipka korisnicima omogućuju personalizaciju u korištenju iPhonea. Značajne nadogradnje kamere 

Sada korisnici imaju ekvivalent sedam profesionalnih leća na raspolaganju, što rezultira izvanrednom kvalitetom slike. Glavna kamera sada ima 48 MP i podržava novu zadano postavljenu super-visoku rezoluciju od 24 MP. Tu su i poboljšanja u području portreta s fokusom i kontrolom dubine, kao i nadogradnje za Noć način rada i Smart HDR. Za iPhone 15 Pro Max tu je potpuno nova 5x telefoto kamera koja je ekskluzivno dostupna na tom modelu.

Nova razina performansi 

Što se tiče performansi, A17 Pro čipset donosi iskustvo igranja i profesionalne performanse na sljedeću razinu. Novi USB-C konektor omogućuje brzo punjenje i prijenos podataka s brzinama do 20 puta bržim od USB 2. Osim toga, Apple je uveo nove video formate koji će podržavati snažne profesionalne tijekove rada koje prije nisu bili mogući. Napredna tehnologija također se proširuje i na pomoć na cesti. Linija iPhone 15 Pro temelji se na Appleovoj inovativnoj satelitskoj infrastrukturi koja omogućuje povezivanje korisnika za pomoć ako se nađu u problemima s automobilom dok su izvan dosega standardnih mreža. S ovim novim inovacijama i nadogradnjama, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max obećavaju ponuditi korisnicima izvanredno iskustvo i mogućnosti koje će se uklopiti u njihove potrebe i životne stilove.

iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max bit će dostupni u četiri impresivne nove završne obrade. Kupci će moći odabrati između crnog titana, bijelog titana, plavog titana i prirodnog titana kako bi prilagodili svoj uređaj svom osobnom stilu.

Prednarudžbe za ove modele počinju već u petak, 15. rujna, što će omogućiti korisnicima da rezerviraju svoje uređaje i osiguraju pristup najnovijim tehnološkim inovacijama. Ako ste nestrpljivi da isprobate jednu od ovih novih verzija, imate sreće, jer će službena dostupnost tih uređaja krenuti već sljedećeg petka, 22. rujna. Vrlo brzo ćete moći uživati u svim novim mogućnostima i dizajnu ovih telefona.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime