Četvrtak, 11 travnja, 2024

Inovacije: Samsung prestavio čuda tehnike koja nadilaze sva naša očekivanja

Od preklopnih telefona, do televizora koji kada su isključeni postaju prava umjetnička remek-djela, kao i do perilice rublja koja svojim korisnicima osigurava da uz minimalno korištenje vremena, deterdženta i vode ostvare maksimalne učinke, Samsung je predstavio nove proizvode koji svakodnevnom životu daju drugu dimenziju

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha, tvrtka Samsung Electronics ponovo je održala virtualni događaj pod nazivom “Life Unstoppable 2021: House of Suprises“. Na događaju su putem zabavnog filma predstavljene mogućnosti povezanog ekosustava kojeg čine hladnjaci, televizori, soundbarovi, preklopni pametni telefoni, ali i pametni usisavači te ormari koji samostalno suše i dezinficiraju odjeću.U šarenoj “kući iznenađenja” obilazilo se šest različitih prostorija demonstrirajući načine na koje Samsung integrirani ekosustav uređaja omogućuje cijeloj obitelji da otkrije svoju unutarnju kreativnost i strast. Osim mogućnosti ekosustava, detaljno su prikazane i nove unaprijeđene značajke postojećih uređaja.

Inovacije za sve prostorije u domu

S idejom kako je danas svima potreban dobar reset nakon što se svakodnevica u posljednje dvije godine naglo promijenila, ovogodišnji “Life Unstoppable” predstavio je inovacije koje Samsung uređaji mogu postići kada korisnik pritisne tipku play. Kako bi se korisnicima što vjernije približile mogućnosti ekosustava, Samsung uređaje isprobavali su likovi mame, tate, čarobnjaka, kuhara i bake hrvačice.

Tako je u kuhinji Samsung Bespoke prikazan kao čaroban modularni hladnjak koji obogaćuje svaku kuhinju, a može se prilagoditi i prema individualnim željama. Isto tako, prezentiran je i Samsung Bespoke Jet™ kao savršeni partner za čišćenje čak i onog najvećeg nereda.

Nadalje, dnevni boravak s The Premiere laserskim projektorom i Q800 Soundbar tehnologijom postaje pravo kućno kino, dok Samsung Odyssey Neo G9 računalni monitor osigurava potpuni gejming doživljaj za uživanje u omiljenim videoigrama.

Sjajnom Samsung Neo QLED televizoru i Q950 Soundbaru pridružuju se i lifestyle televizori The Serif i The Frame s jedinstvenim personaliziranim okvirima zbog kojih uistinu izgleda kao remek-djelo na zidu. Tu je i najnoviji Samsung Galaxy Z Flip3 5G očaravajućeg dizajna koji stane i u svaki džep, zadržavajući moćne funkcije.

 

 

U spavaćoj sobi, besprijekorni Samsung AirDresser ormar donosi prilagodljiv dizajn s nadograđenim pametnim značajkama poput personalizirane sposobnosti sušenja, a njemu su se pridružili Bespoke Jet™ – bežični usisavač s automatskim sustavom za pražnjenje prašine i punjenja baterije te Jet Bot™ AI+ – usisavač koji identificira objekte i prilagođava se različitim površinama za optimizirano čišćenje.

Samsung kontinuirano razvija inovacije koje nadilaze ono što ljudi očekuju. Od preklopnih telefona, do televizora koji kada su isključeni postaju prava umjetnička remek-djela, kao i do perilice rublja koja svojim korisnicima osigurava da uz minimalno korištenje vremena, deterdženta i vode ostvare maksimalne učinke.

Samsungovom ‘kućom iznenađenja” pokazujemo kako naš povezani ekosustav proizvoda donosi brojne inovacije koje pomažu korisnicima da žive nezaustavljivim životom“, istaknuo je Benjamin Braun, direktor marketinga, Samsung Europe.

Snimka događaja “Life Unstoppable: House of surprises” bit će dostupna široj javnosti 18. listopada u 12:00 sati na www.samsung.com.

Samsung_Odyssey
Samung House of Suprises_dnevni boravak (1)
Samsung House of Suprises_kuhinja_2
Samsung House of Suprises_kuhinja
Samsung House of Suprises_2
Samsung House of Suprises_Kino
Samsung_Galaxy Z Fold3
Samsung soba za gejming
Samsung kućanski uređaji (1)
Samsung pametni televizor
Samsung House of Suprises_Spavaća soba_The Serif
Samsung House of Suprises_Spavaća soba
Samsung_Odyssey Samung House of Suprises_dnevni boravak (1) Samsung House of Suprises_kuhinja_2 Samsung House of Suprises_kuhinja Samsung House of Suprises_2 Samsung House of Suprises_Kino Samsung_Galaxy Z Fold3 Samsung soba za gejming Samsung kućanski uređaji (1) Samsung pametni televizor Samsung House of Suprises_Spavaća soba_The Serif Samsung House of Suprises_Spavaća soba

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime