Srijeda, 10 srpnja, 2024

Iskoriste dokolicu za shopping: Donosimo popis proizvoda za koje niste znali da vam trebaju!

Rachel Meaders na TikToku otkriva proizvode za koje rijetki znaju, a koji su vrlo korisni i značajno nam olakšavaju svakodnevni život. Donosimo popis najzanimljivih!

Slobodno vrijeme danas često koristimo kako bismo mobitelom nešto fotografirali ili jednostavno skrolamo po društvenim mrežama i gledamo što rade naši prijatelji, poznanici te influenceri koje pratimo. No, zašto ne biste vrijeme iskoristili i kupili nešto što će vam zaista biti korisno i pojednostaviti svakodnevicu? Primjerice, na TikToku, osim raznih trikova, recepata i plesa, možete pronaći i jednostavna rješenja koja vam možda nikada ne bi pala na pamet. Mlada Rachel Meaders “specijalizirala” se, naime, za stvari za koje niste znali da vam trebaju, a olakšavaju vam život. Rachel pronalazi proizvode koji su veoma korisni, poput stroja koji pretvara bilo koje voće u smrznuti jogurt, prijenosnog zatvarača plastičnih vrećica i blazinica s već nanijetim odstranjivačem šminke koje su spremne za korištenje…

Inovativne ideje i pametna rješenja problema

“Kada je riječ o pronalaženju proizvoda koje prikazujem na TikTok-u i Instagramu, želim biti sigurna da svaki predmet predstavlja pametno rješenje manjeg problema koji smo naučili ignorirati”, istaknula je Meaders za Vogue. “Toliko je malih tvrtki koje imaju prekrasne inovativne ideje o proizvodima koje mase nikad ne primijete. Pronalazim predmete koji rješavaju svakodnevne probleme i ističem ih na svojim platformama jer vjerujem u njihovu ideju i njihov proizvod.”

@rachel_meadersLink is in my bio! ##amazon ##amazonprime ##amazonfinds ##amazonfavorites ##amazongadgets ##amazonmusthaves ##founditonamazon ##fyp ##foryou ##foryoupage♬ original sound – Rachel Meaders

 

Popis top proizvoda koji će vam olakšati život (svi proizvodi dostupni su na Amazonu):

Spužva koja čisti četkice za šminkanje

Za sve one koji su se odvikli od šminkanja, kao i čišćenja četkica ovo je odlično rješenje.  Ova spužva lako čisti četkice i super je opcija kad s jednom četkicom nanosite različite proizvod poput rumenila i bronzera jer u nekoliko pokreta možete dobiti čistu četkicu bez pranja. Zapamtite, uvijek koristite čiste četkice prije nanošenja šminke!

Boca s vodom koja pušta glazbu

Ovo definitivno spada u kategoriju “stvari za koje niste znali da vam trebaju”. Ako ste netko tko gotovo uvijek zaboravi ponijeti slušalice ili bocu vode na trening, ovaj uređaj vam nudi dva u jedan. Volimo koristiti bočice za vodu i time smanjiti proizvodnju plastike, a dobra stvar je što ovako imate jedan predmet manje za ponijeti kad žurite na dogovor.

Zatvarač vrećica bez kopče

Vrećice omiljenih grickalica koje su nakon jela ponovno zatvorene, pa ne moramo pojesti cijelu vrećicu jer će propasti ako se osuši. Zvuči kao ostvarenje snova, zar ne? Ovaj uređaj zatvara sve vrećice tako da izgledaju kao da nikada nisu ni bile korištene, jedino će vam trebati malo vremena da se priviknete na korištenje.

Štapići s odstranjivačem šminke

“Ne znam kako ovo nije popularnije”, kaže Meaders u svom videu na TikToku. I u pravu je. Ovi štapići za uši već na sebi imaju sredstvo za uklanjanje šminke. Ubacite ih nekoliko u torbu i tijekom dana bez problema popravite razmazanu maskaru.

Izrada smrznutog jogurta s jednim sastojkom

Iako ovo nije velika novost, ipak je ova verzija manja od svojih “prethodnika”. Ovo je odlična opcija kad imate voće koje polako truli, primjerice banane, a ne radi vam se popularni banana bread. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime