Srijeda, 3 srpnja, 2024

Vespera: S pametnim teleskopom zvijezde i planeti nisu nikad – bliži

Upoznajte Vespera, nevjerojatan pametni teleskop koji snima savršene fotografije svemira i omogućuje vam da putujete svemirom iz udobnosti vlastitog doma

Ako vam je neostvarena želja putovati svemirom i upoznati sve njegove ljepote i zaljubljenik ste u zvijezde – predstavljamo vam novi pametni teleskop pomoću kojeg možete doživjeti ljepote svemira iz udobnosti vlastitog doma.Upoznajte Vespera, nevjerojatan pametni teleskop koji snima savršene fotografije svemira i omogućuje vam da putujete svemirom iz udobnosti vlastitog doma. Tvrtka Vaonis predstavila je svoju novu verziju pametnog teleskopa, dvije godine nakon lansiranja Stelline, s dodatnim poboljšanim značajkama.

Jednostavna upotreba, inteligentna i moćna obrada fotografija…

Vespera se uvrstila među dobitnike prestižne tehnološke nagrade CES Innovation Program 2021. Program je zapravo natjecanje u čast izvanrednog dizajna i inženjeringa u proizvodima potrošačke tehnologije, koji prepoznaje nagrađene u mnoštvu kategorija proizvoda potrošačke tehnologije i razlikuje najbolje ocijenjene u svakoj.

Iz tvrtke naglašavaju kako su objedinili i poboljšali svu Stellininu tehnologiju i spakirali ju u lakšu i pristupačniju verziju pametnog teleskopa kako bi nam svemir bio još dostupniji. Vespere nudi jednostavnost upotrebe, zahvaljujući inicijalizaciji, automatskom sustavu usmjeravanja i praćenja, inteligentnoj i vrlo moćnoj obradi fotografija.

Aplikacija sama sugerira atrakcije za pogledati

Vespera je dizajnirana za sve, za ljubitelje neba koji traže jednostavnost i nezaboravna iskustva. Ona snima fotografije pomoću senzora i putem Wi-Fi mreže šalje prikaz uživo na vaš pametni telefon ili tablet. To znači da teleskop možete postaviti vani (ima četverosatno trajanje baterije), skočiti ispod pokrivača i obići Svemir.

Aplikacija predstavlja popis svemirskih točaka od interesa za usmjeravanje teleskopa prema njima, poput rođenja zvijezde, a motori i GPS na teleskopu usmjeravaju leću u pravom smjeru. Tako možete uživo gledati svemir, snimati brojne fotografije kako biste otkrili više detalja i podijelili ono što vidite s prijateljima. Možete čak zakazati promatranja ako želite nešto snimiti dok spavate.

 

Foto: Vaonis.com

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime