Subota, 23 ožujka, 2024

INTERVJU: Barbara Munjas: Žensko pismo mlade istarske kantautorice

Intrigantna Istrijanka Barbara Munjas na domaćoj je glazbenoj sceni prisutna dekadu i pol, karijeru je započela 'stažiranjem' u Gustafima, a kroz nekoliko dana na sunčevu svjetlost izlazi njezin prvi samostalni album. I više nego dovoljan razlog da je pozovemo pred Mixerovu kameru i mikrofon!

Istarska kantautorica Barbara Munjas Barbi nakon dekade i pol glazbene karijere koja je startala stažiranjem u Gustafima, pa preko matičnog benda Barbari, danas je na pragu samostalnog debi albuma koji izlazi u ožujku.
 
Ulovljena u pripremama finiširanja istog za predstojeće proljeće, pričala nam je o svim segmentima postojanja na domaćoj glazbenoj sceni. Od aktualnog spota i singla “I Will Be Standing”, variranja engleskog i hrvatskog kao pjevnih jezika na kojima se podjednako dobro izražava, zadovoljstvu i nezadovoljstvu trenutnim stanjem na domaćoj glazbenoj sceni te koliko je majčinstvo utjecalo na promjenu njenog kantautorskog pristupa i bavljenju glazbe.
 
Sa zanimljivom kantautoricom čiji samostalni prvijenac s nestrpljenjem čekamo, prošli smo kroz koloplet tema koje muče ili tek zabavljaju relativno mladu kantautoricu i jednu od nositeljica hrvatske alternativne pop rock scene.
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime