Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

INTERVJU: Josip Radić: Imamo ekskluzivu iz Abbey Road Studiosa

Josip Radić je zaposlena figura toliko da mu Neno Belan obrađuje pjesme, da svira s Pavelom, da ne zna što bi s Valentinom Boškovićem, najbolje čuvanom tajnom otočkog space trip rocka i da će kao Kensington Lima pokušati braniti boje Beatlesa cijele karijere

Hrvatska glazbena scena, kao i svaka druga, puna je zvijezda, zvjezdica i “zvjezdica”. No, malo tko je kandidat za primat zvijezde iz sjene. Samozatajnog, gotovo neprimjetnog autora i kantautora koji kad mu odškrinete vrata studija otvara zanimljivu riznicu melodija i informacija.
 
Jedna od takvih jest informacija da je upravo završio snimanje u Abbey Road Studiosima i da se gledao u vrtu istog s Vaccinesima, on kao Kensington Lima, a oni kao nove brit rock face. No, to nije ekskuziva koliko je ono što će se dalje događati s tom pjesmom.
 
Josip Radić je zaposlena figura toliko da mu Neno Belan obrađuje pjesme, da svira s Pavelom, da ne zna što bi s Valentinom Boškovićem, najbolje čuvanom tajnom otočkog space trip rocka i da će kao Kensington Lima pokušati braniti boje Beatlesa cijele karijere. Koliko je svestran i zanimljiv te što još sprema pogledajte u novom Mixer Room Podcastu. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime