Subota, 23 ožujka, 2024

INTERVJU: Marina Radoš: Hercegovci su uvijek u čoporu, sve više mi se to sviđa

Marinu lovimo na relaciji Split - Zagreb ne bismo li popričali o aktualnim trenutcima - Svjetskom nogometnom prvenstvu, hodu do Međugorja, Dalićevoj vezi s Gospom, što je zabavlja, što je smeta, što je plaši, a što čini sretnom u pretepanju tema od aktivnog feminizma do hercegovačkih stereotipa, samo su dio načetih tema...

Hercegovačka spisateljica, kolumnistica, novinarka, copywriterice i feministica Marina Radoš je nakon objave prve dvije knjige “Miki” i “Dosjei” 2016. u mladim godinama doživjela sjajnu prođu oba naslova i interes balkanske čitateljske javnosti. Otkad je bildala svoj autorski profil bez objavljivanja novih knjiga ali se aktivnošću na društvenim mrežama i suradnjom s info portalima isprofilirala kao jedno od praćenijih, čitanijih, britkijih i interesantnijih domaćih pera. 

Nova “Sopta” (Martina Mlinarević) ili nova “Vedrana Rudan” bili su neki od pokušaja određenog segmenta čitatelja dešifriranja njenog stila i liberalne rečenične posture, ne bi li je stavili u kalup. Kojem i kojima vješto izbjegava već godinama. Rođena Duvnjanka sa stalnim prebivalištem u Splitu, bez pritiska deadlinea priprema dva nova naslova. 
 
U tom je trenutku lovimo na sobnoj relaciji Split – Zagreb ne bismo li popričali o aktualnim trenutcima – Svjetskom nogometnom prvenstvu, hodu do Međugorja, Dalićevoj vezi s Gospom, što je zabavlja, što je smeta, što je plaši, a što čini sretnom u pretepanju tema od aktivnog feminizma do hercegovačkih stereotipa, samo su dio načetih tema…kompletan link razgovora s ovom iznimno zanimljivom autoricom pogledajte na našem YouTube kanalu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime