Četvrtak, 21 ožujka, 2024

INTERVJU: Savršeni Marginalci: Prva tri albuma Hladnog Piva su zagrijavanje za naše nove stvari i album

Savršeni Marginalci su podijelili svoje misli oko novog početka sa starim stvarima, najavili neki diskografski plan i program rada kroz iduću godinu dana

Bilo jednom Hladno Pivo. Nastavak priče svi slušatelji koji su pratili karijeru gazdi hrvatskog (punk) rock mainstreama koji trebaju znati – znaju. Ali nakon nastavka ima nastavak. Taj se odaziva na ime Savršeni Marginalci i čini instrumentalni dio Hladnog Piva s pridruženim prvim glasom samoborskih hard coreaša Deafness By Noisea Hrvojem Krmpotićem Krmpom.Zoran i Mladen Subošić, Zoki i Suba i Krmpa uz opravdani izostanak basista Šokija su nam večer prije prvog live nastupa u karijeri u Rijeci 01. 12. 2023. dali uvid u korijene, jučer danas i sutra benda koji čini onu drugu polutku nastavka karijera koje će trajati na Miletov solo rad i njihov „Audioslave“, kao logične nastavke post festum HP-a.

Planovi oko nastavka rada

U pola sata iz dječjih soba i drugih pozadina punkeri s iskustvom su ispričali svoje planove oko nastavka rada poslije koncertnog zagrijavanja s prva tri albuma Hladnog piva (Džinovski, G.A.D., Desetka) kojim će udovoljiti starim fanovima i potražnji za prvim korijenskim fast n furious materijalima benda nekog znanog kao HP.

Savršeni Marginalci su podijelili svoje misli oko novog početka sa starim stvarima, najavili neki diskografski plan i program rada kroz iduću godinu dana, bacili uroke na Zokijevu afričku epizodu, prokomentirali neke nove klince i snalaženje u svijetu novih medija i društvenih mreža, dozvali novu publiku i lijepo uveli u budućnost,a cijeli razgovor možete pregledati na linku:

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime