Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Ova igračka će vas odvesti na seksualno putovanje o kakvom ste maštali

Ona je osobni masažer savršen za solo igru ili igru u paru, te proizvod koji nikad ne izlazi iz mode i koji se poboljšava iz generacije u generaciju, uvijek pouzdan i uvijek prisutan zahvaljujući svom malom, diskretnom i ergonomskom dizajnu

Prije dvadeset godina, prva LELO igračka pokrenula je strast i san o razbijanju tabua povezanih s užitkom, i istovremeno utjecala na početak ere seksualnog blagostanja mijenjajući sveprisutan  narativ u tom trenutku – od narativa fokusiranog isključivo na muškarce prema onom usmjerenom na žene. Sad, dvadeset godina i milijarde orgazama kasnije, LELO predstavlja novu, snažniju i poboljšanu LILY™ 3 – prvi od proizvoda lansiranih u rođendanskoj godini.S LILY™ 3, LELO nastoji ići dalje od standardne ponude i stimulirati više osjetila odjednom, te dodati novu dimenziju intimnom užitku. Svaka žena je drugačija i traži različite stvari u LELO proizvodima. Šireći svoju ponudu, LELO nudi više raznolikosti i utire put uzbudljivom razvoju. Nadovezujući se na ugled originalne LILY™ kao jedne od najljepših i najomiljenijih proizvoda za užitak svih vremena, koja je u potpunosti revolucionizirala industriju seks igračaka nakon izlaska na tržište, LILY™ 3 je spremna učvrstiti svoje nasljeđe.

Moćna nasljednica već impresivne prethodnice

LELO je oduvijek inovator, pomičući granice i izazivajući konvencije. Zbog toga je brend toliko prepoznatljiv. Ne samo da je nova LILY™ 3 snažnija od svoje prethodnice, već je i vodootporna i dostupna u tri boje, što ju čini seks igračkom koja elegantno kombinira senzualnu s fizičkom stimulacijom za stvaranje moćnog i integriranog orgazmičkog iskustva.

LILY™ 3 fokusira se na potpuno jedinstven sustav osjetilnih reakcija na nov i neočekivan način. Ona je osobni masažer savršen za solo igru ili igru u paru, te proizvod koji nikad ne izlazi iz mode i koji se poboljšava iz generacije u generaciju, uvijek pouzdan i uvijek prisutan zahvaljujući svom malom, diskretnom i ergonomskom dizajnu. Dopustite joj da vas povede na strastveno putovanje, osiguravajući nezaboravno iskustvo za vaša osjetila.

Ključne značajke:

  • Kompaktan i diskretan dizajn omogućuje vašoj LILY™ 3 da bude uz vas, kamo god idete.
  • LILY™ 3 nudi deset različitih uzoraka vibracija u rasponu intenziteta od stimulirajuće vibracije do zadovoljavajućeg pulsa.
  • USB punjiva i potpuno vodootporna što omogućuje neograničene orgazme bilo kada i bilo gdje, uključujući kadu ili tuš.

Kako bismo proslavili 20 godina – LILY™ 3, bit će u prodaji po posebnoj cijeni od 79 € (redovna cijena 159 €) tijekom cijele 2023. godine.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime