Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Što trebate napisati u biografiji za online upoznavanje?

Hoćete li biti smiješni? Kako pokazati svoje najbolje ja bez da zvučite hvalisavo? Pitajte bilo koga u predanoj, sretnoj vezi koja je započela preko aplikacije za druženje što su točno napisali na svom profilu i u 99% slučajeva će vam reći da su zaboravili

Na aplikacijama za upoznavanje, slika vašeg profila ocjenjuje se u sekundi. Očito nećete odabrati onu koja prikazuje maženje ugroženih životinja, skrivanje iza sunčanih naočala ili stajanje pokraj bivšeg, ali postoje i teža pitanja na koja također treba odgovoriti.Hoćete li biti smiješni? Kako pokazati svoje najbolje ja bez da zvučite hvalisavo? Pitajte bilo koga u predanoj, sretnoj vezi koja je započela preko aplikacije za druženje što su točno napisali na svom profilu i u 99% slučajeva će vam reći da su zaboravili. Žurba s brisanjem starih profila i aplikacija u tim romantičnim ranim danima ekskluzivnosti znači da ih je ponoviti gotovo nemoguće.

Manje nije više

Prvi korak je pisanje biografije. Ne ostavljajte svoj profil praznim! Ovo je vaša prilika da pokažete smisao za humor i dopustite da potencijalni partner sazna malo o vama. Svi vole smiješan, jedinstven profil. Ne zaboravite ga držati pozitivnim. Za dečke koji traže spoj, postavljanje pitanja na profilu, na koje potom žena može odgovoriti prvom porukom, uvijek je dobra ideja.
Vaša biografija je prostor u kojem možete pokazati svoju osobnost, lajkove, antipatije i, što je najvažnije, postaviti svoje namjere. Nikad nemojte ostavljati biografiju praznom – tu potencijalna podudaranja na prvu stječu dojam o vama.

Ne budite predvidljivi

Budite iskreni – ali nemojte imati predug opis. Svi se vole smijati i svi misle da su im obitelj i prijatelji vrlo važni. Ne zauzimajte prostor rečenicama koje zapravo ne govore puno o vama. Razgovarajte o tome tko ste zapravo: kakav je vaš svakodnevni život, kamo idete, čime se bavite, što vas čini strastvenima… Ako kažete: ‘Ne znam što bih ovdje napisao, samo pitajte’, tražite od druge strane da odradi sav posao. Pomozite im malo! Izbjegavajte dvosmislene fraze poput ‘tražim zabavu’ ili ‘da vidimo što će se dogoditi’ jer bi se lako mogle krivo shvatiti.

Koristite nišu

Navedite konkretne primjere ili anegdote koji pokazuju ono što vas razlikuje od drugih. Mnogi su ljudi zabavni, avanturisti, vole putovati ili uživaju biti aktivni. Ako volite kuhati napišite koje je vaše omiljeno jelo koje spremate? Jeste li nedavno bili na izvrsnom koncertu ili festivalu? Koje je vaše omiljeno mjesto za izlazak subotom navečer? Badooov Tristan daje savjet: Možda se osjećate primoranima reći stvari poput ‘volim duge šetnje uz obalu mora’ i ‘opuštajuće piknike’, ali iskreno – kada ste to zadnji put zapravo učinili? Ako su vam je najdraže popodne pretraživati stare stvari na lokalnom buvljaku, napišite to! Prema Happnovom glasnogovorniku, specifični interesi za umjetnost i prirodu dobivaju najviše lajkova u profilima žena i homoseksualaca.

Tražite drugo mišljenje

Konačno, Bumble predlaže da ne budete sami kada pišete pisanje biografiju. Prijatelji i obitelj često znaju pravi način kako vas predstaviti drugima. Louise savjetuje: Ponekad smo sami sebi najgori kritičari. Naši prijatelji (i muškarci i žene) mogu nam pomoći da vidimo stvari i sebe iz drugačije perspektive (pozitivnije, naravno). Pitajte ih kako bi vas oni opisali ili po čemu ste posebniji (i vrijedniji truda) od drugih.

Sretno u kreiranju profila! Opustite se i zabavite!!!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime