Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Strast u hladnim danima: Kako temperatura utječe na vaš libido i seksualno zadovoljstvo?

Sljedeći put kada se budete pitali je li prevruće ili prehladno za malo intimnosti, sjetite se da je ponekad najbolja temperatura ona koja rasplamsava strast na pravi način. Ostanite vreli ili osvježavajući, glavno da iskre frcaju!

Iako temperature vani padaju, vaš libido ne mora slijediti isti trend. Kada je riječ o želji za intimnošću, često tražimo strast kako bismo zadovoljili svoje potrebe. Dok su svijeće, romantična rasvjeta i opušteno okruženje poznati čimbenici za stvaranje ugodne atmosfere u spavaćoj sobi, postoji još jedan, ponekad zanemaren element – temperatura! LELO vas poziva da istražite povezanost između temperature i seksualnog zadovoljstva.Neki to vole vruće 

Ljeti, pod utjecajem vrućine sunca, mnogi primjećuju porast svog libida. Postoji uvjerenje da duži dani i toplije noći stvaraju savršenu kulisu za romantične susrete. Sunčano vrijeme i aktivnosti na otvorenom često se smatraju idealnim sastojcima za strastvene ljetne avanture. Ako želite doživjeti strastvene i razigrane trenutke, prepustite se u jacuzziju – vodenom raju gdje se sjedinjuju mjehurići, toplina i sloboda gibanja.

Mnogi tvrde da kupanje u jacuzziju ima afrodizijačka svojstva. Je li tajna u osjećaju lebdenja, mjehurićima ili opuštenoj atmosferi? Bez obzira na ono što potiče želju, jacuzzi je postao poznat kao romantično gnijezdo. U njemu možete koristiti vodootporne seksualne igračke kako biste dodatno začinili igru s temperaturom i osjećajem u vodi. LELO igračke izrađene su od medicinskog silikona koji se prirodno zagrijava, čime pridonose zadovoljstvu i uživanju u vodenom okruženju.

Kad već spominjemo vreline, što mislite o saunama? Mnoge kulture već dugo vjeruju u moć saune, a vjerojatno postoji i znanstvena potvrda. Sauna može ubrzati otkucaje srca, povećati protok krvi i potaknuti opuštanje – a sve to pridonosi povećanom uzbuđenju. Stoga sljedeći put kada planirate romantični izlet, razmislite o rezervaciji sobe s privatnom saunom za dodatnu dozu strasti.

Hladnoća vam ne smeta? 

Ako ne planirate egzotična putovanja zimi, seks u hladnim mjesecima možda ne zvuči toliko seksi, unatoč teoretskom dojmu da može poslužiti kao prihvatljiv način grijanja. Možda je to zbog stresa koji često doživljavamo tijekom zime ili zbog udobnih, ali možda previše kariranih pidžama. Bez obzira na razlog, postoje načini kako održati strastven seksualni život i zimi. Interesantno je napomenuti da se zimi ljudi često osjećaju privlačnijima, kako pokazuje istraživanje koje tvrdi da su žene privlačnije muškarcima zimi nego ljeti. Je li povećana pokrivenost kože koju pruža zimska odjeća pokretač mašte? To je pitanje na koje možete odgovoriti samo istražujući. 

Zima pruža idealno vrijeme za temperaturnu igru, senzualnu avanturu u kojoj koristite vruće i hladne predmete na tijelu kako biste istražili osjetila. Na primjer, držeći kocku leda prstima, možete nježno prolaziti po različitim dijelovima tijela svog partnera, a zatim nježno puhati kako biste izazvali ugodan trnci. Fokusirajte se na područja poput vrata, zapešća, stražnje strane koljena i druga mjesta koja izazivaju posebne reakcije.

Senzualne igre s voskom

Ako se igra s ledom čini prehladnom, razmislite o isprobavanju igre s voskom. Postoje posebne svijeće dizajnirane isključivo za senzualnu igru, uključujući one s uljem za masažu (napravljene od sojinog voska) koje se tope u luksuzno ulje. Važno je zapamtiti da što duže držite svijeću iznad tijela svog partnera, to će vosak biti hladniji kada padne na kožu. Možete ih izazvati toplim voskom, a zatim pružiti senzualnu masažu.

Jedno je sigurno – međuigra topline i strasti ima nedvojbenu privlačnost. Bilo da upijate ljetno sunce, grijete uz zimsku vatru ili uživate u vrućoj kupki, temperatura zasigurno može stvoriti romantično raspoloženje. Dakle, sljedeći put kada se budete pitali je li prevruće ili prehladno za malo intimnosti, sjetite se da je ponekad najbolja temperatura ona koja rasplamsava strast na pravi način. Ostanite vreli ili osvježavajući, glavno da iskre frcaju!

Naslovna fotografija: Pexels

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime