Petak, 17 studenoga, 2023

Taylor Swift na originalan način pokazala ljubav dečku Travisu Kelceu

Taylor Swift izgleda nježno dok gleda Kelcea s pozornice dok joj on šalje poljubac i maše na kraju pjesme

Travis Kelce i Taylor Swift su it par trenutka, a internet ih obožava! Kelce je ovaj vikand viđen kako uživa u koncertu svoje djevojke u sklopu njezine tuzrneje “Eras“, a doživio je i iznenađenje. Kelce je doživio trenutak šoka tijekom noći nakon što ga je Taylor Swift spomenula u promjeni teksta svoje pjesme “Karma” na svom koncertu na stadionu River Plate u Buenos Airesu u Argentini u subotu. Reakcija igrača NFL-a uhvaćena je na videu i postala je vrlo brzo viralna na društvenim mrežama. Na snimci koju je objavio posjetitelj koncerta, Kelce je stajao pored pjevačičinog oca, Scotta Kingsleya Swifta, u VIP šatoru dok je Taylor Swift pjevala svoju pjesmu “Karma“.Pop zvijezda je zatim promijenila tekst pjesme, pjevajući, “Karma is the guy on the Chiefs going straight home to me”, što je izazvalo Kelce da se široko nasmiješi. Ushićeno je reagirao i tata Swift, koji je NFL igrača tapšao po ramenu i pljeskao u znak podrške.

@flormosso_ @Taylor Swift @Travis Kelce ❤️ “Karma is the guy on the Chiefs, coming straight home to me” #karma #theerastour #river ♬ sonido original – Flor Mosso

Kelce je uživao u koncertu djevojke

Kelce je zatim stavio ruke preko glave u šoku dok su obožavatelji klicali, prije nego što je podigao ruke i zapleseo uz pjesmu. U drugoj snimci koju je objavio obožavatelj snimljenoj nekoliko trenutaka kasnije, Taylor Swift izgleda nježno dok gleda Kelcea s pozornice dok joj on šalje poljubac i maše na kraju pjesme. Kasnije mu je izravnije uzvratila gestom kada je iza pozornice potrčala u zagrljaj Kelceu – koji ju je čekao da je pozdravi nakon nastupa – i poljubila ga.

@javigutierrezok Mtayloe Swift tocó en Buenos Aires con su nuevo novio Travis Kelce que la miraba desde un costado y cuando la artista cantaba Karma se miraron con complicidad 😍😍😍 los amamos 🤍 #taylorswift #taylor #traviskelce #karma #erastour ♬ sonido original – Javi Gutierrez

 

Tijekom koncerta, Kelce je pokazao veliku podršku Swift, te je čak snimljen kako drži natpis na kojem je pisalo “WE WILL STAY”, dok je pjevala svoju pjesmu “The Archer”, koja uključuje stihove, “I’ve been the archer / I’ve been the prey / Who could ever leave me, darling? / But who could stay?.” U drugom videu snimljenom tijekom emisije, NFL zvijezda – koja je očito Swiftie – također je viđena kako pjeva i pleše uz Swiftinu pjesmu “Blank Space”. Kelce je i tijekom noći pokazao ljubav prema obožavateljima. U jednom trenutku snimljen je kako rukama pokazuje srce prema obožavateljima dok ga vode kroz masu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime