Srijeda, 14 veljače, 2024

Znate li zašto je menstrualna čašica najbolja prijateljica svake žene?

INTIMINA, kao brend koji je posvećen ženskom intimnom zdravlju, ali i rušenju tabua povezanih sa ženskim tijelom, nudi različite menstrualne čašice, a jedna od najpopularnijih je, koja je kreirana upravo za početnice

Dok se svijet bavi velikom temom globalnog zatopljenja, sve se više žena okreće ekološkim proizvodima i životnom stilu koji znači smanjenje otpada i zagađenja. Kako bi smanjile svoju proizvodnju otpada, mnoge žene odlučuju se na zdravije i ekološki prihvatljive menstrualne proizvode kao što su menstrualne čašice.INTIMINA, kao brend koji je posvećen ženskom intimnom zdravlju, ali i rušenju tabua povezanih sa ženskim tijelom, nudi različite menstrualne čašice, a jedna od najpopularnijih je, koja je kreirana upravo za početnice.

Koje su prednosti INTIMINA čašice?

INTIMINA menstualne čašice napravljene su od hipoalergenskog medicinskog silikona koji je siguran za tijelo i izuzetno mekan što omogućuje da čašicu uopće ne osjećate dok je nosite. Menstrualne čašice mogu se nositi do 8 sati bez pražnjenja, pa ne morate više razmišljati o tome gdje ćete i kako promijeniti uložak ili tampon. Lily Cup One čašica im i mali spremnik veličine balzama za usne za praktično nošenje u torbici ili u džepu.

Ako uzmete u obzir da svaka žena tijekom života u prosjeku potroši i do 25.000 kuna na higijenske uloške i tampone, zamislite koliko možete uštedjeti ako se odlučite na menstrualnu čašicu! Lily Cup One košta samo 185 kn, a traje čak 10 godina.

A ako vas zanima vaš osobni utjecaj na okoliš, pomoću INTIMINA kalkulatora menstrualnog otpada možete izračunati koliko menstrualnog otpada proizvodite. Korištenjem menstrualne čašice umjesto tradicionalnih proizvoda poput tampona i uložaka, možete dati svoj doprinos smanjenju zagađenja Zemlje.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime