Utorak, 26 ožujka, 2024

Jedini kalendari koje želimo: Australski vatrogasci opet spašavaju životinje!

Australski vatrogasci osim svakodnevnih dobrih djela i ove su se godine skinuli (ne do kraja) kako bi prikupili novac za različite fondacije za divlje životinje

Vjerojatno ne postoji puno osoba u svijetu koje ne znaju za tradicionalni australski kalendar s vatrogascima, a ovogodišnje – 29. po redu izdanje – ponovno je uzburkalo mnoga srca!S više od 750 milijuna pregleda na Facebooku i distribucijom u više od 100 zemalja prošle godine, najslavniji kalendar na svijetu vratio se još veći i bolji nego ikad.

U ponudi 5 različitih izdanja

Najdraži kućni ljubimci, australske divlje životinje, domaće životinje, terapijski i spasilački konji iz jugoistočnog Queenslanda… samo su dio ekipe koja je sudjelovala ove godine u fotografiranju. Za sljedeću godinu pripremljeno je ponovno 5 najomiljenih izdanja obožavateljima: Classic, Cats, Dogs, Horse i Mixed Animal izdanja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar)

Prvi put ikad, vatrogasci su dodatno ‘podgrijali’ ionako užarenu atmosferu koja vlada oko njihovih kalendara i snimili izdanje kako se zabavljaju na suncu na nekim od najpoznatijih australskih plaža. Na prvoj naslovnici ljetnog kalendara nalazi se najspretniji australski vatrogasac Matt Haydon.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar)

Kome sve idu donacije od prodaje kalendara?

Zanimljivo je kako se za snimanje kalendara odabiru ljubimci i životinje koje njihovi ponosni vlasnici šalju na natječaj, a ove je godine pristiglo više od 5000 prijava i to iz cijelog svijeta. Među njima, primjera radi, i jedna gospođa iz Moskve koja je htjela poslati svoju mačku na snimanje. U svakom slučaju – trebalo je oko mjesec dana da se odaberu kandidati. A što se tiče vatrogasaca ove godine je mnogo novaka među njima.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar)

Primatelji donacija iz ovogodišnjeg kalendara uvelike su usmjereni na zajednice za dobrobit životinja. To uključuje Native Animal Rescue, Wildcare Inc, Safe Haven Animal Rescue, Australian Seabird Rescue, Fauna Rescue of SA, Healing Hooves, Reason to Thrive, Kids with Cancer Foundation i Currumbin Wildlife Hospital.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime