Petak, 12 travnja, 2024

Kako su Taylor Swift i kućni ljubimci postali najveći TikTok trend?

Taylor Swift je postala još jednom trend na TikToku. Pjevačica je trenutno na turneji na kojoj promovira sve svoje albume i ruši rekorde

Taylor Swift je postala još jednom trend na TikToku. Pjevačica je trenutno na turneji na kojoj promovira sve svoje albume i ruši rekorde. Njeni obožavatelji osmislili su još jedan trend sa njenom pjesmom “August” u pozadini. Prave zvijezde ovog trenda su kućni ljubimci. Jedna od najpopularnijih pjesama Taylor Swift ovog ljeta je “August”. Swifties, kako se njeni obožavatelji nazivaju, tu su pjesmu iskoristili kao soundtrack na TikTok videima koji vrti kućne ljubimce u zraku velikim brzinama. Korisnici pričvrste svoje kamere na prsa, uzmu svoje ljubimce sa obje ruke i vrte se u krug uz pjesmu “August” poput  neke scene u romantičnom filmu. U videima su najčešće psi ili mačke koji imaju lude poglede i grimase, a u trendu je sudjelovala jedna kornjača. Ona je u jednom trenutku izgledala kao da vrišti. 

@okirobi

#taylorswift #august

♬ original sound – Mikaela Bisson

Do sada je snimljeno više od 120 tisuća videa uz taj soundtrack. 

O čemu je pjesma?

Cijela pjesma objavljena je na albumu “Folklore” 2020.godine. “August” prati izmišljenu ženu koja čezne za izgubljenom ljetnom ljubavi. Swift je djevojku u kolovozu 2021. opisala kao “osjetljivu osobu”. 

“Čini se kao tako loša djevojka, ali zapravo nije loša djevojka, ona je kao stvarno, osjetljiva osoba koja se stvarno zaljubila u njega”, rekla je Swift. “I pokušavala je izgledati cool i pretvarala se kao da joj nije stalo jer je to ono što djevojke moraju raditi. I pokušavala ga je pustiti da misli da joj nije stalo, ali stvarno je bilo i mislila je da imaju nešto vrlo stvarno.”

Taylor se o trendu na TikToku nije oglasila, ali obožavatelji znaju za njezin afinitet prema pjesmi. Ostaje nam još malo pričekati da vidimo hoće li i sama Taylor sudjelovati u trendu zajedno sa svojom mačkom Oliviom Benson, koja navodno vrijedi 97 milijuna dolara. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime