Srijeda, 3 srpnja, 2024

Godina Taylor Swift: Osvojila rekordan broj nagrada, pa najavila novi album

Nakon primanja nagrade MTV VMA, Taylor Swift je neočekivano najavila novi album čiji je izlazak planiran za 21. listopada ove godine. Na svom Instagram profilu objavila je naslovnicu albuma i otkrila da će se zvati 'Midnights'...

Američka kantautorica Taylor Swift sinoć je na MTV-jevoj dodjeli nagrada Video Music Awards osvojila nagradu za video godine za svoju desetominutnu pjesmu “All Too Well: The Short Film”. Nakon primanja nagrade, Taylor Swift je zahvalila obožavateljima i, neočekivano, najavila novi album čiji izlazak je planiran za 21. listopada ove godine u ponoć. Nešto kasnije, na svom je Instagram profilu objavila naslovnicu albuma i otkrila kako će se zvati “Midnights”. Album će sadržavati 13 novih pjesama, zasad naslovljenih samo brojevima.Za razliku od prethodnih albuma, fizičko izdanje albumaMidnights” bit će objavljeno u isto vrijeme kad i digitalno te se već može naručiti na službenim stranicama Taylor Swift. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Novi rekord na dodjeli nagrada

Taylor Swift je ovo bila treća pobjeda u kategoriji “Video godine” na VMA-ju, čime je oborila rekord po broju osvojenih nagrada – do sad su, osim Swift, po dvije nagrade osvojili Beyoncé, Rihanna i Eminem. 

Nagradu za pjesmu godine osvojila je “Happier Than ever” Billie Eilish, albumom godine proglašen je “Harry’s House” Harryja Stylesa, umjetnikom godine proglašen je portorikanski reper Bad Bunny, a najboljim novim umjetničkim imenom je proglašena Dove Cameron.

Top 5 albuma Taylor Swift 

5/ Lover (2019)

“Lover” je sedmi studijski album Taylor Swift objavljen 2019. godine za Republic Records. Sama Swift ga opisuje kao “ljubavno pismo ljubavi”, a kod kritike je uglavnom dobro prihvaćen.

4/ Reputation (2017)

“Reputation” je šesti studijski album Taylor Swift objavljen 2017. za Big Machine Records. Najprodavaniji je album 2017. godine u SAD-u. 

3/ Evermore (2020)

“Evermore” je deveti studijski album Taylor Swift objavljen krajem 2020. za Republic Records. Nastao je tijekom pandemije koronavirusa te ja najavljen nekoliko sati prije izlaska, a na albumu gostuju Haim, The National i Bon Iver.

2/1989 (2014)

“1989” je peti studijski album Taylor Swift objavljen 2014. za Big Machine Records. Album je nazvan po godini rođenja Swift, a inspiriran je glazbom 1980-ih.

1/ Folklore (2020)

“Folklore” je osmi studijski album Taylor Swift, također objavljen 2020. i nastao tijekom pandemije koronavirusa. Kao i izlazak albuma “Evermore”, izlazak albuma “Folklore” najavljen je nekoliko sati ranije.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime